Yaşasın okul bitti, şimdi tatil zamanı

Yaşasın okul bitti, şimdi tatil zamanı

TÜM PROTOKOL VE VELİLER KATILDI

Yaşasın okul bitti, şimdi tatil zamanı

Sulakyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri mezun olmanın sevincini düzenledikleri körenle kutladı. Öğrenciler hem tatile girmenin hem de mezun olmanın heyecanının birlikte yaşadı.

YAŞASIN MEZUN OLDUK SEVİNCİ

Kırıkkale´nin Sulakyurt ilçesi Çok Programlı Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri mezun olmanın sevincini düzenledikleri programda herkesle paylaştılar. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen programa katılan Kaymakam Fikret Dağ, öğrencilerin emeklerinin sonucunda mezun olmayı hak ettiklerini söyledi.

MEZUN OLMANIN HEYECANI

Öğrencilerin eğitim öğretimin bitimi itibariyle büyük heyecan yaşadıklarını belirten Dağ, "Okulumuzda 4 yıllık eğitimlerini tamamlayarak diplomalarını almaya hak kazanan öğrencilerimizin başarılı olmasında büyük emekleri olan ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Hepimiz makamlarımızı ileri ki yıllarda yerimizi mezun ettiğimiz öğrencilere bırakacağız. Temennimiz, öğrencilerimizin üniversitelerde çeşitli başarılar elde ederek aynı sevinç ve heyecanları yaşamalarını istiyoruz. Gelecek nesil olarak daha çok çalışmamız ve ilerlememiz gerekir. Bunu gerçekleştirdiğimizde en huzurlu günlerimizi yaşamış oluruz. Bu azmi ve şevki hepinizde görüyorum" diye konuştu.

TÜM PROTOKOL VE VELİLER KATILDI

Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bayram, İlçe Müftüsü Ömer Faruk Altun, okul müdürleri, kurum müdürleri ve öğrencilerin aileleri katıldı. Program, dereceye giren öğrencilere plaket verilmesi ve öğrencilerin kep atmasının ardından sona erdi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti