Yaşananlar bir bütün olarak ele alınmalı

Yaşananlar bir bütün olarak ele alınmalı

DARBE BAŞARILI OLSAYDI, ÜLKE BİR CEMAATİN ELİNE GEÇECEKTİ

DARBE BAŞARILI OLSAYDI, ÜLKE BİR CEMAATİN ELİNE GEÇECEKTİ

Yaşananlar bir bütün olarak ele alınmalı

Türk Ocakları Genel Sekreteri Prof. Dr. Emrah Şenel, Kurtuluş Mücadelesinden bugüne Türk milletine yönelik emperyalist baskıların bir bütün olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

TÜRK OCAKLARI KIRIKKALE ŞUBESİ PANEL DÜZENLEDİ

Türk Ocakları Kırıkkale Şubesi tarafından düzenlenen panelde Türk milletinin bugün yaşadığı güncel meseleler ele alındı. Bir medya kuruluşunun toplantı salonunda düzenlenen ve katılımcılar arasında sohbet ortamında sürdürülen panelde çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunuldu. Panele konuk olarak katılan Türk Ocakları Genel Sekreteri Prof. Dr. Emrah Şenel, "Afrin´e yönelik Zeytin Dalı Harekâtında mücadele eden Mehmetçiklerimizin Allah yardımcıları olsun. 15 Temmuz´a gelen süreci kısa bir tarihi süreç olarak değerlendirmemek gerekli ve Osmanlı Devletinin parçalanmaya başladığı yıllardan bugüne kadar olanları bir bütün olarak ele almalı? dedi.

KÜRESEL GÜÇLER BU COĞRAFYADAN TÜRKLERİ SİLMEK İSTİYOR

Şenel, küresel güçlerin ve batılıların bu coğrafyadan uzun zamandır Türkleri silmek istediğine vurgu yaparak, ?Bunu ilk olarak Sevr Antlaşması ile yapmaya çalıştılar. Milli Mücadele ve ardından Lozan Antlaşmasıyla bu planı bozduk. Türk milleti o tarihten günümüze gelene kadar pek çok badire atlattı, içeride ve dışarıda ciddi sorunlarla mücadele etti. Ülkemiz zaman zaman Türk-Kürt, zaman zaman Alevi-Sünni, zaman zaman laik-anti laik gibi kutuplaşmalara sahne oldu? diye konuştu.

DARBE BAŞARILI OLSAYDI, ÜLKE BİR CEMAATİN ELİNE GEÇECEKTİ

15 Temmuz FETÖ darbe girişimi ihanetinin kökü dışarıda olan ve dün Sevr ile başarılamayan bir süreci başarmaya yönelik bir girişim olduğunun altını çizen Şenel, konuşmasına şöyle devam etti: ?15 Temmuz gecesi ben de Genelkurmay´ın önündeydim. 15 Temmuz´un başarılı olması durumunda ülke karanlığa sürüklenecekti. Ülke yüzde bir bile tabanı olmayan bir sözde dini cemaatin eline geçecek, bütün kesimler bütün vatandaşlarımız bundan zarar görecekti.?

HABER: SİBEL PEHLİVANLI



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ