Yaşanabilir bir Türkiye için varız

Yaşanabilir bir  Türkiye için varız

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Veysel Kutluca “Yaşanabilir bir Türkiye için çalışıyoruz” dedi.

Bir süre önce il başkanlığı görevine atanan Kutluca yeni bir yönetim çalışmalarında sona geldiklerini belirterek yeni ve dinamik bir yönetimle çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

 

YENİ YÖNETİM DİNAMİK TEŞKİLAT

Eski İl Başkanının görevden alınmasıyla yerine atanan Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Veysel Kutluca bir süredir titizlikle yürüttükleri yeni yönetim kurulu oluşturma çalışmasında sona gelindiğini söyledi. Saadet Partisinin çok sayıda il ve ilçe teşkilatlarında değişikliğe gidildiğini hatırlatan Kurluca bu çerçevede Kırıkkale’de yapılan değişiklikten sonra yeni bir oluşum için sık eleyip sık dokuyarak yeni genç ve dinamik bir yönetim kurma yönündeki çabalarının kısa sürede sonuçlanacağını kaydetti.

 

YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYE

Parti teşkilatında en alt kademeden en üst kademeye kadar hatta tüm üyelerin yönetimde ve söz sahibi olduğunu belirten Kutluca “Biz yaşanabilir bir Türkiye için çalışıyoruz. Genel Merkezimizin de bu yönde sloganlaştırdığı bu anlayış ile siyasetteki varlığımızı yapacağımız çalışma ve ortaya koyacağımız siyasi tavırla göstereceğiz” dedi. Vatandaşların Saadet Partisine karşı yoğun bir talebinin olduğunu belirten Kutluca Genel Başkan Temel Karamolluoğlu’nun ortaya koyduğu tavır ve siyasi duruşun Milletimize umut verdiğini umudu karşılamak için yerel yönetimlerin yani İl Başkanlıklarının da aynı performansı gösterdiğini ifade etti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız