Yaşam´dan Kırıkkalelilere sağlık jesti

Yaşam´dan Kırıkkalelilere sağlık jesti

30 Ağustos Zafer Bayramı ve mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla Türkiye genelinde 10 günlük tatil uygulaması başladı. Bu süre zarfında Kırıkkale´de sağlık sektöründe vatandaşların sıkıntı yaşamamaları için Özel Yaşam Kırıkkale Hastanesi Pazartesi ve Salı g

HASTA KABULÜ SÜRECEK

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı dolayısıyla Türkiye genelinde olduğu gibi ilimiz Kırıkkale´de de tatil uygulaması Cuma gününden itibaren başlıyor. Kırıkkale ve çevresinde sağlık talebine yönelik ihtiyaçtan dolayı Özel Yaşam Kırıkkale Hastanesi 30 Ağustos Zafer Bayramı ve mübarek Kurban Bayramı öncesinde 28-29 Ağustos tarihlerinde, yani Pazartesi ve Salı günleri açık olacak. Hastanenin klinikleri ve Acil Servisi belirtilen gün ve tarihlerde rutin uygulama ve çalışmalarına devam edecek, hasta kabulünü sürdürecek.

 

TAM MESAİLİ ÇALIŞMA

Konuyla ilgili bir bülten yayınlayan Hastane Yönetimi, ?30 Ağustos Zafer Bayramı ve mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla uygulanacak olan 10 günlük tatilden dolayı değerli hemşehrilerimizin sağlık sorunu yaşadıklarında sıkıntıya düşmemeleri için 28 ve 29 Ağustos tarihlerine denk gelen, yani Pazartesi ve Salı günü hastanemizde tam mesaiye devam edilecek olup, Acil Servis ve kliniklerimiz hasta kabul edecektir? denildi. Hastanenin hafta başından itibarin iki gün boyunca tema mesaili şekilde çalışmayı sürdürerek sağlık hizmetine devam edeceği vurgulandı.

 

BAYRAMDA ACİL NÖBETİ

Öte yandan bayram tatili boyunca da Acil Servis´in 24 saat açık olacağı ve sağlık hizmeti vermeyi sürdüreceği belirtildi. Buna göre bir planlama yapıldığı ifade edilirken, Acil Servis´te her gün bir hekimin 24 saat nöbetçi kalacağı ve beraberinde nöbetçi personel ile sağlık hizmeti vermeye devam edeceği kaydedildi. Kırıkkalelilerin bayram tatili süresince karşılaşacakları sağlık sorunlarında Yaşam Hastanesi Acil Servisi´ne gelebilecekleri belirtildi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ