Yaşam´dan belediyeye çevre teşekkürü

Yaşam´dan belediyeye çevre teşekkürü

ÇALIŞMALARA DESTEK AÇIKLAMASI

Yaşam´dan belediyeye çevre teşekkürü

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi yönetimi, son günlerde Kırıkkale genelinde çevre düzenlemeleri ile adından söz ettiren Kırıkkale Belediyesi ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya teşekkür etti.

ÇALIŞMALARA DESTEK AÇIKLAMASI

Kırıkkale Belediyesi baharla birlikte kavşaklarda, yol kenarlarında, parklarda, şehir merkezindeki bazı bölgelerde ve mahallelerde çevre düzenlemeleri ile dikkat çekip adından söz ettiriyor. Belediye´nin bu yaptığı çalışmalar olumlu bulunurken, çalışmaların pozitif yansımaları da görülüyor. Özel Yaşam Hastanesi yönetimi de bu çalışmalar ve çevre düzenlemeleri ile şehre gösterilen hassasiyete teşekkür ediyor. Hastaneden yapılan açıklamada, hem Belediye´ye ve hem de Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya düzenlemeler konusunda destek açıklaması yaptı.

BELEDİYE´YE POZİTİF DESTEK

Belediye tarafından baharla birlikte bugüne kadar kavşaklar çiçeklerle renklendirildi, Zafer Caddesi´ne süs bitkileri asıldı, çarşı merkezinde Arnavut Kaldırımı çalışması yapıldı. Mahallelerde de benzer çalışmalar ve yol çalışmaları yapıldığı gözleniyor. Şehir genelinde hummalı bir çalışma yürütülürken, bu çalışmalar gerek sosyal medya ve gerekse yerel basında yankı buluyor. Özel Yaşam Hastanesi yönetimi de çalışmalara pozitif destek vermek amacıyla destek açıklaması geldi.

GÜZEL VE ŞIK GÖRÜNTÜLER

Hastane yönetiminden yerel basına yapılan yazılı açıklamada, ?Kırıkkale merkezinde şehir geneline yayılmış olarak sürdürülen çevre düzenlemesi çalışmaları Kırıkkale´yi çok daha güzel ve şık göstermeye başladı. Şehir olarak bu güzel görüntüler için çalışan Belediyemiz ve Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı Bey´e ve ekbine teşekkür ediyor, çalışmaların bu kapsamda devam etmesini diliyoruz. Şehrimizin önemli bir özel kurumu olarak bundan duyduğumuz memnuniyeti dile getiriyoruz? ifadelerine yer verildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü