YAŞAM’DA HEKİM KADROSUNA YENİ BİR İSİM DAHA KATILDI

YAŞAM’DA HEKİM KADROSUNA YENİ BİR İSİM DAHA KATILDI

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi yoğunluk nedeniyle Kulak Burun Boğaz polikliniğinde iki hekimli çalışma yürütüyor.

OP. DR. ŞAHİN DE KATILDI

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi yoğunluk nedeniyle Kulak Burun Boğaz polikliniğinde iki hekimli çalışma yürütüyor. Yaşam Hastanesi KBB Polikliniğinde KBB Uzmanı Op. Dr. Yasemin Şahin bir süre önce göreve başlarken, hasta kabul etmeye de devam ediyor. Op. Dr. Şahin ile birlikte KBB polikliniğine olan talep yoğunluğu karşılanmaya çalışılıyor.

HASTANE BİLGİ VERDİ

Hasta kabulünü sürdüren Op. Dr. Şahin, başarılı bir kariyere sahip. Hastaneden yapılan açıklamada, “KBB Polikliniğimizde yaşanan yoğunluğun çözümü için Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin tecrübeli hekimlerinden Op. Dr. Yasemin Şahin hanımla anlaştık. Artık birbirinden kıymetli iki KBB uzmanı ile hizmetinizdeyiz” bilgisi paylaşıldı.

BAŞARILI BİR HEKİM

1965 Ankara doğumlu olan olan Op. Dr. Yasemin Şahin, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu. KBB Uzmanlığını Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden aldı. Samsun Vezirköprü, Çorum SSK Hastanesi, Ankara ve Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi’nde görev yaptı. Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden emekli olan Op. Dr. Yasemin Şahin, Eylül ayından itibaren Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi’nde hizmet vermeye ve hasta kabulüne başladı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız