Yaşam´da son mesai

Yaşam´da son mesai

PERSONEL YENİ HASTANEYE GEÇİYOR

PERSONEL YENİ HASTANEYE GEÇİYOR

Yaşam´da son mesai

Kırıkkale´nin ilk özel sağlık kuruluşu olan Yaşam Tıp Merkezi yeni binaya ?HASTANE? olarak geçiyor. Yaşam Tıp Merkezi´nde Cumartesi günü son mesaiyi yapan personelle toplantı gerçekleştiren Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik, tüm personele teşekkür etti.

SON MESAİ YAPILDI

Yaşam Tıp Merkezi´nde Cumartesi günü personel son kez çalışmaya katıldı. Acil Servis´te bir araya gelen personele yönelik bir açıklamada bulunan hastane yönetimi, tüm personele 2005 yılından bu yana gösterdikleri gayretten ötürü teşekkür etti. 

AKÇELİK TEŞEKKÜR ETTİ

Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik, personele hitaben bir açıklamada bulundu ve ?Sizlere hastanemizin kuruluşundan bu yana gösterdiğiniz gayretten ötürü teşekkür ediyoruz. Yeni binamızda çok yakında sizlerle birlikte yine hizmet vermeye devam edeceğiz. Hepinize teşekkür ediyoruz? dedi.

TOPLU FOTOĞRAF ÇEKİLDİ

Hastane yönetimini oluşturan Ömer Akçelik ve Tekin Kale tüm personelle Tıp Merkezi´nde resim çekindi. Taşınma işleminin en kısa sürede tamamlanacağı ve yeni binanın Kırıkkale´ye sağlık hizmeti vermeye başlayacağı bildirildi.



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!