YASAMAK İÇİN BÜYÜMEK ZORUNDAYIZ

YASAMAK İÇİN BÜYÜMEK ZORUNDAYIZ

If Wedding Fashion İzmir Gelinlik Fuarı?na katılan Elvin Gelinlik Sahibi Hakan Görgel, Kırıkkale?yi temsil etti. If Wedding Fashion İzmir`in krizdeki gelinlik sektörüne ayna tutarak kendi gücünü gösterdiğine dikkat çeken Hakan Görgel, bu fuar sayesinde 15

BİR AYNA TUTMAK GEREKİYOR

Elvin Gelinlik Sahibi Hakan Görgel, Gelinlik Fuarı`nın çok önemli bir potansiyeli harekete geçirdiğini söyledi. İnsanların bazen kendi potansiyelinin farkında olmadığına dikkat çeken Görgel, ?Bu farkındalığı yaratmak için onlara bir ayna tutmak gerekiyor. Gelinlik fuarı bu ayna görevini gördü. İnsanlara `siz değerlisiniz, sizin yaptığınız ürünler dünya ölçeğindeki diğer firmalarla rekabet edecek düzeyde` denmesi gerekiyordu. İnsanlar bunun farkında olmadığı için o pazarlara girmeye korkuyorlardı. Pazara girdikçe firmalarımızın kendine güveni geldi ve daha hızlı hareket etmeye başladılar? dedi.

 

3-4 YILDA BÜYÜME

Sadece üretici olmanın artık yetersiz kaldığını bunun yanında tasarım, marka yaratma ve ihracatın da büyük önem taşıdığını ifade eden Görgel, If Wedding Fashion İzmir`in bu gerçekleri sektöre gösterdiğini söyledi. Görgel, ?Türk halkı görmeden, hayal etmeyi pek beceremiyor ama İzmir?deki fuar sayesinde insanlar yabancı müşteriye de koleksiyonlarını gösterebileceklerini, daha önemli işlere imza atabileceklerini görmeye başladılar. Bence en önemli husus bu. Bütün yurtdışı lansmanlarını biliyoruz, oradaki çalışmaları, dergi reklamları vs görüyoruz. IZFAŞ ve özellikle İzmir Büyükşehir Belediyesi`nin katkılarıyla 15 yılda alınacak yolu 3?4 yılda alma imkanı var. İzmir bütün dünyada tanınır hale gelmiş. Keşke Kırıkkale?de marka olsa. Valimizin yaptığı çalışmalar bizi mutlu ediyor. İnşallah gelinlikte marka olacağız. ? diye konuştu.

 

 



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı