Yaşam’a yeni KBB Hekimi

Yaşam’a yeni KBB Hekimi

KBB Hekimi Op. Dr. Ahmet Hakkı hasta kabulüne başladı

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi hekim kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Kırşehir’in tanınmış ve sevilen hekimlerinden biri olan Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Ahmet Hakkı, Yaşam Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı. 

HASTA KABUL ETMEYE BAŞLADI

Tecrübeli ve bölgede tanınmış bir hekim olan Op. Dr. Ahmet Hakkı ile ilgili hastaneden yapılan açıklamada, “KBB polikliniğimizin yoğunluğu zaman zaman sizlere sorun yaratıyordu. Aylardır size, ilimize ve hastanemize yakışır bir hekim ile bu problemi çözmek için çalıştık ve nihayetinde; Kırşehir'in tanınmış ve sevilen cerrahlarından Op. Dr. Ahmet Hakkı bey ile anlaşma sağladık. 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü hocamız hasta kabulüne başladı.  Kendisine ailemize hoş geldiniz diyoruz” bilgisi paylaşıldı. 

 

İKİ HEKİMLE ÇALIŞILACAK

Hastane yönetimi “Bundan böyle, KBB polikliniğimizde birbirinden kıymetli iki hekim ile hizmet veriyoruz. Op. Dr. Sevinç Bayrak ve Op. Dr. Ahmet Hakkı. Ahmet Bey Kırşehir'in sevilen ve tanınmış cerrahlarından. Kendisine, yapılan onca teklif içinden bizi tercih ederek şehrimize değer kattığı için hepimiz adına teşekkür ederiz” dedi. KBB’de iki hekimle hizmet verecek olan hastane bu sayede taleplere yeterince cevap verebilecek duruma geldi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız