Yaşam´a Müsteşar ziyareti

Yaşam´a Müsteşar ziyareti

ÇALIŞMA BAKANLIĞI MÜSTEŞARI AHMET ERDEM YAŞAM HASTANESİ´Nİ ZİYARET ETTİ

ÇALIŞMA BAKANLIĞI MÜSTEŞARI AHMET ERDEM YAŞAM HASTANESİ´Nİ ZİYARET ETTİ

Yaşam´a Müsteşar ziyareti

Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Erdem, beraberinde çok sayıda bürokratla Özel Yaşam Kırıkkale Hastanesi ve Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik´i ziyaret etti.

ERDEM BÜROKRATLARLA GELDİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Erdem, İş Kur Genel Müdür Yardımcısı Bekir Aktürk, Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Yılmaz, Çalışma Bakanlığı Daire Başkanı Hüseyin Seyrekoğlu, İş Teftiş Kurulu Başkanı Hulusi Ay ve İş Kur Kırıkkale İl Müdürü Arif Ay, Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesini ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik´ten hastanenin durumu ve çalışmaları konusunda bilgi aldılar.

HASTANE KONUSUNDA BİLGİ ALDI

Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik, Müsteşar Ahmet Erdem´i hastanenin durumu, sağlık hizmetleri, ekonomiye katkısı ve Cumhurbaşkanının hassasiyetle üzerinde durduğu istihdam konusunda bilgilendirdi. Müsteşar Erdem, Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Akçelik´i gerek hastane ve sağlık hizmetleri, gerekse ekonomiye katkısı ve özellikle istihdama olan artı değerinden ötürü tebrik etti.

ERDEM´DEN İSTİHDAM VURGUSU

Kırıkkale´nin en büyük özel sağlık kuruluşu olan Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi´ni ziyaret ederek gerek sağlık sektörüne yapılan bu önemli yatırım ve gerekse çalışma hayatı ile ekonomiye olan katkısını görmek istediklerini belirten Müsteşar Ahmet Erdem, ?Güzel ve önemli bir yatırıma imza atmışsınız. Sağlık sektörüne hizmetin yanı sıra ekonomiye katkı sağlamak ve istihdama artı değer katmak açısından büyük bir yatırım. Cumhurbaşkanımızın istihdam konusunda hassasiyeti var. Bunu çok önemsiyoruz. Burada güzel bir istihdam örneği oluşmuş durumda. Emeği geçen herkesi sizin şahsınızda tebrik ediyoruz? dedi.

CUMHURBAŞKANI´NIN ÇAĞRISINA DESTEK

Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik, hastaneyi anlattı ve ?Sağlık sektörü açısından hem Kırıkkale´mize ve hem de bölgemize yönelik önemli bir yatırım oldu. Birçok branşta sağlık hizmeti verebiliyoruz. Cerrahi operasyonlar yapabiliyoruz. Bunun yanında Sayın Cumhurbaşkanımızın buyurdukları gibi ekonomiye ve özellikle istihdama ciddi bir katkı sağlıyoruz. Memleketimiz ve ülkemiz için katma değerde bulunmak bizi mutlu ediyor? diye konuştu.

AKÇELİK TEŞEKKÜR ETTİ

Aynı zamanda Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı da olan Ömer Akçelik´i Yaşam Hastanesi yatırımı konusunda tebrik eden ve Cumhurbaşkanının üzerinde önemli durduğu istihdama katkı sağlamış olmasından dolayı da ayrıca kutlayan Müsteşar Erdem, Yaşam Hastanesi´nin Kırıkkale´ye ve bölge ekonomisine katkısı ve istihdama olan desteğinden ötürü örnek olacağına inandığını belirtti. Akçelik, Hastane Genel Koordinatörü Volkan Ertunç ile birlikte yatırımı hayata geçirmek için gösterdikleri çabada Sağlık Bakanlığı ve Çalışma Bakanlığındaki bürokratların kendilerine çok yardımcı olduklarını belirterek onlara da Müsteşar Erdem nezdinde teşekkürlerini iletti.

İŞ GÜVENLİĞİ İÇİN TEBRİK

Müsteşar Erdem, Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik ile sohbet ettikten sonra hastanenin bazı bölümlerini inceledi ve bilgi aldı. Özellikle hastanenin çalışma koşulları ve iş hayatında önemli bir yeri olan iş güvenliği konusunda da alınan önlemlerin bariz bir şekilde öne çıktığını gördüğünü söyleyen Erdem, bunun için de tebriklerini iletti. Erdem, ziyaret, sohbet ve incelemenin ardından kısa bir değerlendirmede bulunarak, ?Yatırımınız için sizleri tebrik ediyorum. Çalışma hayatınızda başarılarınızın devamını diliyorum? dedi ve beraberindeki bürokratlarla hastaneden ayrıldı.



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!