YAŞAM KADROSUNA YENİ BİR HEKİM DAHA KATILDI

YAŞAM KADROSUNA YENİ BİR HEKİM DAHA KATILDI

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi kadrosuna yeni bir hekim daha katıldı. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Seyyid İsa Keskin kılıç Yaşam’da hasta kabulüne başladı.

KADRO GÜÇLENİYOR

Yaşam Hastanesi’nin hekim kadrosu yeni bir hekimle daha da güçlendi. Kadroya Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Seyyid İsa Keskinkılıç da katıldı. Yeni hekim hasta kabulüne başlarken, başarılı bir kariyere sahip olan Op. Dr. Keskinkılıç, uzmanı olduğu dalın bir çok alanında sağlık ve cerrahi hizmet veriyor.

BAŞARILI BİR KARİYERE SAHİP

2007-2014 yıllarında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde lisansını tamamlayan Op. Dr. Keskinkılıç, 2015-2020 yıllarında Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı – Araştırma Görevlisi olarak çalıştı. Temel Ortopedik Travma Eğitim Toplantısı, Minimal invaziv Osteosentez ve İleri Ortropedik Travma Eğitim Toğlantısı, Totbid Temel Bilimler ve Araştırma Okulu, Sivas Omuz Artroskopisi ve Artroplastisi Kadavra Kursu, AO Temel Travma Kursu, İstanbul GKD-PEV Kursu, 9. İntramedüller Çivileme Kursu, X. İleri Travma Kursu, Omuz Artroskopi Kadavra Kursuna katıldı.

GÖREV YAPTIĞI YERLER

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi, Ortopedi ve Travmatoloji   Anabilim Dalında Araştırma Görevlisi olarak yer aldı. 2014 yılında Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi- Acil Pratisyen Hekim, 2015-2020 yıllarında Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi, Ortopedi ve Travmatoloji  Anabilim Dalı – Araştırma Görevlisi, 2021-2022 yıllarında Muş Varto Devlet Hastanesi - Uzman Doktor, 2022-2023 Karasu Devlet Hastanesi - Uzman Doktor olarak görev yaptı.

HASTA KABUL EDİYOR

Şimdi Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesinde görev yapmaya ve hasta kabulüne başlayan Op. Dr. Keskinkılıç, hastalara uzmanı olduğu alanda hem teşhis ve hem de tedavi konusunda yardımcı olmayı sürdürüyor.

RANDEVU ALINABİLİR

Hastaneden yapılan açıklamada, “Tecrübeli Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanlarından Op. Dr. Seyyid İsa Keskin Kılıç ailemize katılarak hasta kabulüne başladı. Kendisine, Kırıkkalemize ve Yaşam ailesine hoş geldin diyoruz. Ortopedi randevusu almak için 03182115000 nolu WhatsApp hattımıza randevu kelimesini mesaj olarak göndermeniz yeterlidir” bilgisi paylaşıldı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız