Yaşam koşullarını iyileştirmeliyiz

Yaşam koşullarını iyileştirmeliyiz

YURTTAŞLARIMIZIN SORUNLARINI BİLİYORUZ

Yaşam koşullarını iyileştirmeliyiz

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Avukat Ahmet Önal, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada  ?Sadece bugün değil, her zaman onların yanında olduğumuzu bir kez daha bildirmek isteriz. Öncelikle onların yaşam koşullarını iyileştirmeliyiz? dedi.

YAŞAM ŞARTLARINI İYİLEŞTİRMELİYİZ

Önal açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?Cumhuriyet Halk Partisi olarak kurulduğumuz günden bugüne, Kurucumuz ve önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün "Cumhuriyet Bilhassa Kimsesizlerin Kimsesidir" sözüne uygun hareket ettik. Her zaman haksızlığa uğrayanların, yoksulların, işsizlerin ve engellilerin yanında olduk, Eşit, adil ve demokratik bir Türkiye için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz.?

YURTTAŞLARIMIZIN SORUNLARINI BİLİYORUZ

?Engelliler başta olmak üzer, yaşlılar, çocuklar, işsizler ve yoksullar insanlık onuruna yakışır bir yaşam sürmekten uzaktır. Engelli olmayan bireylerin de sağlık hizmeti alma hususunda çok ciddi sorunlar yaşandığını hepimiz biliyoruz. Engellilerin bu sorunlarını ortadan kaldırmak için mücadele veriyoruz. Sadece bugün değil, her zaman onların yanında olduğumuzu bir kez daha bildirmek isteriz.?

HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ