YAŞAM, Kırıkkale´nin örnek hastanesi oldu

YAŞAM, Kırıkkale´nin örnek hastanesi oldu

MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK´TEN ZİYARET

YAŞAM, Kırıkkale´nin örnek hastanesi oldu

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Yaşam Hastanesi´ni ziyaret etti. Öztürk, sağlıkta Kırıkkale´nin bir sorunu olmadığını belirterek, hastanenin bölgeye hizmet etme kapasitesinde olduğunu söyledi.

MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK´TEN ZİYARET

Yeni binasında hasta kabul etmeye başlayan Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi´ne tebrik ziyaretleri devam ediyor. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk hastaneyi ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik´le görüştü ve tebriklerini iletti. Ziyarette AK Parti İl İkinci Başkanı Bahadır Kılıç ve bazı partililer de yer aldı.

?TEBRİK EDİYORUM?

Hastaneyi gezen ve hastane hakkında bilgiler alan Öztürk, çok beğendiğini söyleyerek, Ömer Akçelik´e tebriklerini iletti. Öztürk, ?Gerçekten çok güzel bir hastane olmuş. İlimiz, şehrimiz ve halkımız için büyük ve önemli bir yatırım. Sağlık hizmetinin yanı sıra ilimize katma değer kazandıran, istihdam kapısı olan bir girişim. Ömer beyin şahsında bu yatırıma vesile olan herkesi tebrik ediyorum. Çok beğendim. Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın inşallah? dedi.

?ÖNEMLİ BİR YATIRIM OLDU?

Akçelik de hastane konusunda Öztürk´ü bilgilendirdi ve ?Kırıkkale´mize güzel bir eser kazandırdık. Hem sağlık açısından değerli bir yatırım oldu ve hem de istihdam bakımından önemli bir girişim oluştu. Hekim kadromuz çok güzlü. Sadece Kırıkkale´ye değil, bulunduğumuz bölgeye de hizmet verecek kapasitedeyiz. Hasta sayımız her geçen gün biraz daha artıyor. Kırıkkale bu yatırımı hem benimsedi ve hem de önemsedi? diye konuştu.



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!