Yasaksız bir şehir olacağız

Yasaksız bir şehir olacağız

MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, başkan olması halinde düğün yasaklarını ortadan kaldıracağını ve halkın rahat bir şekilde düğün yapmalarına imkan vereceklerini belirterek, Üç gün sonra düğünleri yaptırırım, var mı bir diyecekleri” dedi.

SORUNLARI PEKDOĞAN ÇÖZECEK
Kırıkkale’de bulunan yöresel sanatçılar MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan’ı ziyaret ederek destek vereceklerini açıkladılar.
Aralarında Neşet Abalıoğlu, Ersoy Savaş’ın bulunduğu müzisyen topluluğu Merkez Seçim Bürosuna gelerek Pekdoğan ile birlikte halay çekti. Bu zamana kadar hiçbir partiye destek vermediğini, konserine katılmadığını belirten Neşet Abalıoğlu, Pekdoğan’ın Kırıkkale’nin ve müzisyenlerin sorunlarını çözeceğine inandığını söyledi. Pekdoğan ise, belediyenin bu yasağı uygulaması için mahallelere düğün salonları yaptırması gerektiğini söyledi.

HERKES İSTEDİĞİ YERDE DÜĞÜN YAPACAK
Müzisyenlerin zor şartlar altında çalıştığını, yasaktan sonra da işlerin düştüğünü belirten Pekdoğan, ekmek yiyenlerin ekmeklerine göz koyan zihniyetlerin 30 Mart’ta yok olacağını bildirdi.
Yasağa 3 gün kaldığını belirten Pekdoğan, başkan olması halinde düğün yasaklarının kaldırılacağını ve herkesin istediği yerde düğün yapabileceğini ifade etti. Halkın kültürüne saygılı anlayışla yetiştiğini belirten Pekdoğan, Kırıkkale’nin düğünlerinde birlik ve beraberliğin ortaya çıktığını, zurna sesini insanların özlediğini kaydetti. Konuşmaların ardından müzisyenler ve Pekdoğan halay çekti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız