Yarışma için son gün

Yarışma için son gün

HADİ HAREKETE GEÇ...

Yarışma için son gün

10 Mayıs Dünya Sağlık İçin Hareket Geç Günü'ne özel Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen yarışmaya katılmak için son tarih bugün.  

TÜRKİYE GENELİNDE KAMPANYALAR GERÇEKLEŞİYOR

10 Mayıs Dünya Sağlık İçin Harekete Geç gününün amacı hakkında bilgiler veren Dr. Güngüneş, Fiziksel aktivitenin kadın-erkek, her yaştaki bireye sağladığı, fiziksel, sosyal, zihinsel ve ruhsal yararlar açısından hayati önem taşıdığını belirtti. Dr. Güngüneş ,”Bu nedenle Bakanlığımız toplumumuzda hareketli yaşam kültürünü yerleştirmeyi öncelikli hedeflerimiz arasında görüyor. Sağlık Bakanlığımız 10 Mayıs Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü”nde hareketli yaşamın önemine vurgu yapmak amacıyla Türkiye genelinde çeşitli etkinlikler ve iletişim kampanyaları gerçekleştiriyor” ifadelerini kullandı.

KATILIM SOSYAL MEDYADAN

Dr. Güngüneş düzenlenen yarışma ile ilgili şu bilgileri paylaştı: 7-11 Mayıs tarihleri arasında Bakanlığımızın sosyal medya hesaplarından #hadihareketegec kampanyası başlatıyoruz. Kampanya kapsamında, katılımcılardan kamera, fotoğraf makinesi veya cep telefonu ile 15 saniyelik Harekete Geç” mesajını içeren video çekmelerini ve @saglikbakanligi hesaplarımızı etiketleyerek göndermelerini istiyoruz.”

2 KİŞİLİK TATİL FIRSATI

Ayrıca kampanyaya katılanlardan, gönderecekleri videoda belirlediği bir isme #hadihareketegec hashtagi ile seslenmesini de istiyoruz. En güzel 20 video, Sağlık Bakanlığı jüri üyeleri tarafından değerlendirilerek, ödüllendirilecektir. Kampanyaya katılanlar, sağlıklı bir yaşam için hareketine hareket katacak bisiklet ya da Sağlık Bakanlığı Yalova Kaplıcalarında 2 kişilik tatil kazanma şansını yakalayacaktır.”



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ