YARINLARIMIZIN GÜVENCESİSİNİZ

YARINLARIMIZIN GÜVENCESİSİNİZ

Minik Kalpler Anaokulu tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile Öğretmenevinde kutlama programında düzenlendi. Müzik ile birlikte çeşitli oyunlar oynayan anaokulu öğrencileri doyasıya eğlendi.

PASTA KESİLDİ

Balo havasında geçen kutlamalarda, öğrenciler günler öncesinden hazırladıkları oyunları oynadı. Öğretmenevinde gerçekleştirilen 23 Nisan kutlamalarında, veliler çocuklarının bu mutlu gününü ölümsüzleştirmek için adeta bir birleri ile yarıştılar. Öğretmenleri eşliğinde hünerlerini sergileyen minikler, aileleri tarafından ayakta alkışlandılar. Daha sonra 7 katlı pasta kesilerek öğrencilerine ve velilerine ikram edildi.

 

ÇOCUK BAYRAMINI KUTLUYORUM

Okul Müdürü Şengül Doğan, yaptığı açılış konuşmasında ?Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk?ün yarınlarımızın güvencesi çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Çocuk Bayramı bu alanda hem dünyada bir ilk oluşturmakta hem de geleceğin Cumhuriyet nesillerine atamızın verdiği önemi ifade etmektedir. Bu duygularla bütün çocuklarımızın 23 Nisan Çocuk Bayramını kutluyorum? dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti