Yarınlarımız onlara emanet

Yarınlarımız onlara emanet

MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUM

Yarınlarımız onlara emanet

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun 23 Nisan ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

HEPİMİZİN ORTAK SORUMLULUĞUDUR

Vurgun, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?Geleceği bugünün çocuklarının inşa edeceğini vurgulayan Vurgun, ?Çocuklarından emin olan geleceğinden emin olur. Bize düşen görev çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlayacak teknik, ekonomik, sosyal ve siyasal ortamı oluşturmaktır. Çocuklarımıza aydınlık ve müreffeh bir Türkiye bırakabilmek hepimizin ortak sorumluluğudur? dedi.

BÜYÜK FEDAKÂRLIKLAR YAPILMIŞTIR

23 Nisan´ın en önemli anlamlarından birinin de, ?Milli İrade´ olduğunu hatırlatan Vurgun mesajında şu ifadelere yer verdi: ?23 Nisan 1920´de büyük fedakârlıklarla kurulan ve milli mücadelenin öncüsü olan TBMM, millet iradesinin yegâne tecelli ahıdır. Güçlü bir Türkiye´nin en önemli güvencesi Güçlü Bir Meclis´tir. Güçlü bir Meclis´in en önemli şartı ise, kuvvetler ayrımı ilkesinin tesisi ve temsilde adaletin sağlanmasıdır. Toplumun bütün kesimlerinin temsil edildiği, görüş ve tekliflerini ifade etme imkânı bulduğu bir Meclis, millet nezdinde çok daha demokratik ve saygın hale gelecektir.

MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUM

?Temennimiz, 24 Haziran seçimlerinin saygın bir Meclis ve müreffeh bir Türkiye için yeni bir başlangıç olmasıdır. Bu duygularla çocuklarımızın ve aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı kutluyor, bu vesileyle şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ