YARININ BÜYÜKLERİ KİTAP SEVGİSİYLE BÜYÜYECEK

YARININ BÜYÜKLERİ KİTAP SEVGİSİYLE BÜYÜYECEK

İl Halk Kütüphanesinde Gülümse Anaokulu öğrencilerine masal okuma saati düzenlendi. Küçük çocukları kitap okumaya özendirmek amacıyla başlatılan çalışma ile kitap okuma alışkanlığının yaygınlaştırılması amaçlanıyor. Cehaletten kaynaklanan olumsuzlukları

ÖĞRENCİLERE MASAL OKUNDU
Kütüphaneler Haftası kapsamında Şeref Eryılmaz Çocuk Salonu?nda düzenlenen Okuma Günü?ne Gülümse Anaokulu öğrencileri katıldı. Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 3?üncü sınıf öğrencisi ve kütüphane yetkilileri ile Gülümse Anaokulu öğretmenleri Binnaz Maral, Turna Canbuldu, Zeynep Cantürk Şahin, Selver Sevim Çoşgun tarafından çocuklara masal okundu.
 
ÇİZGİ FİLMDE İZLEDİLER
Sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki bölümde devam eden etkinliklerde çocuklar masal dinleyerek, eğlendiler. Çocuklar masal dinlemenin yanı sıra çizgi film gösterimi ile de keyifli vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. Gülümse Anaokulu Müdürü Gökhan Durmuş, bu tür etkinliklerin devam edeceğini, çocukların sosyalleşmesi açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Çocukların kitapla dolayısıyla kitapların bulunduğu bir ortamla karşılaşmasının bu yaşlarda kalıcı bir değişiklik yapacağını belirten Durmuş, yarının büyüklerini oluşturan nesillerin kendilerini kitap sevgisiyle yetiştireceğini dile getirdi.


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti