Yardımlar eve teslim

Yardımlar eve teslim

Kırıkkale`de uzun süredir faaliyetini sürdüren Yağmur Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunuluyor. Yardım paketleri ailelerin evlerine götürülerek teslim ediliyor


Yağmur Eğitim Gönüllüleri Derneği ihtiyaç sahiplerini bu Ramazan?da da unutmaPAKETLER EVE TESLİM EDİLİYOR
Dernek görevlisi hanımlar tek, tek evleri dolaşarak ihtiyaç sahibi aileleri sevindiriyorlar. ?Ramazanda el ele? sloganıyla yola çıkan gönüllü hanımlar, içinde bakliyat, un, pirinç ve kahvaltılıktan oluşan yardım paketlerini ailelere teslim ediyorlar.
Dernek yöneticileri, kendilerine destek veren gönüllü hanımlara teşekkür ettiler. Yöneticiler dernek olarak her yıl ailelere bu yönde yardım da bulunduklarını söylediler. Sadece Ramazan dolayısıyla değil diğer zamanlarda da ihtiyaç sahiplerine yardım ettiklerini bildiren Dernek yöneticileri hedeflerinin eğitim gören ve ihtiyaç sahibi olan öğrencilere burs sağlamak ve oraları okutmak olduğunu kaydettiler

RAMAZANDA EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE
`Ramazanda el ele` ve `Damladan deryaya giden yol` sloganıyla yola çıkan gönüllüler, içinde bakliyat, un, pirinç ve kahvaltılıktan oluşan yardım paketlerini ailelere teslim etti. Yardıma muhtaç insanlarla tek tek dolaşan Yağmur Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Neriman Yazan, kendilerine destek sağlayan gönül dostlarına teşekkür etti.

KENDİSİ TOK YATAN GERÇEK MÜMİN DEĞİL
Yazan, Hz. Peygamber (sav)`in `Komşusu açken kendisi tok yatan gerçek mümin değildir` Hadis-i Şerifi`ni hatırlatarak, "Peygamberimiz (sav)`in bu sözünün hikmetini düşünerek en azından sofrasındaki üç çeşit yemeğin birisini ihtiyaç sahiplerine ikram etmeliyiz. Bayrama onların da sevinerek girmelerini sağlamalıyız." dedi.
Dağıtılan yardımlardan alan Adem Demir adlı vatandaş ise Yağmur Eğitim Gönüllüleri Derneği`ne Ramazan`da kendilerini hatırladıkları için teşekkür etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ