Yarar, MKE çalışanları ile buluştu

Yarar, MKE çalışanları ile buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan A. Adayı İşadamı Serdar Yarar, MKEK fabrikalarında çalışan işçileri ziyaret ederek mesai öncesi hayırlı işler dileklerinde bulundu. Yarar en güzel kazancın alın teriyle olduğunu söyledi.

SABAHIN İLK IŞIKLARI
Aday adayları arasında çalışmaları ile dikkat çeken Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan A. Adayı İşadamı Serdar Yarar, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Mahalle ziyaretlerinin yanı sıra kurum ziyaretlerini sürdüren MHP Kırıkkale Belediye Başkan A. Adayı Yarar, Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte  MKEK fabrikalarında çalışan işçileri ziyaret ederek mesai öncesi hayırlı işler dileklerinde bulundu. Yarar ?Sabahın erken saatinde çocuklarının rızkı için sıcak yatağından kalkarak alın teri akıtmaya gelen sizler için ne yapsak azdır? dedi.
MKE İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ
İmla, Tapa ve Mühimmat Fabrikalarında çalışan işçilerle sohbet eden MHP Kırıkkale Belediye Başkan A. Adayı Yarar ?MKEK sayesinde bir zamanlar işçi kenti olarak anılan Kırıkkale?miz şuan işsizlikle mücadele etmektedir. İşçinin, esnafın, memurun kıymetinin bilinmediği bir dönem sonrasında Allah?ın izniyle bu görev bize verildiği takdirde ve bu görev bize nasip olduğu takdirde işçisiyle memuruyla esnafıyla barışık bir şehir oluşturacağız. MKE?nin eski heybetli günlerine kavuşması için bizde elimizden geleni yapacağız? şeklinde konuştu.


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız