Yara Bandına ZAM yaptı

Yara Bandına ZAM yaptı

Sokaklarda 10 yara bandı bir lira” diyerek satış yapan Zeki şimdi 10 yara bandını 2 liraya satmaya çalışıyor.

Doğuştan iki gözü de görmediği halde alışkanlık edinerek sokaklarda çeşitli küçük mutfak eşyaları ve yara bandı satarak evinin geçimini sağlamaya çalışan 50 yaşındaki Zeki Çabuk daha önce 10 tanesini 1 liraya sattığı yara bandına zam yaparak 2 liraya yükseltti.

KIRIKKALE’NİN RENKLİ SİMASI

Kırıkkale’nin renkli simalarından birisi olan Zeki Çabuk doğuştan iki gözü de görmediği halde yan gelip yatmak veya bir köşe başında dilenmek yerine sokaklarda seyyar satıcılık yaparak eşi ve bir çocuğunun geçimini sağlamaya çalıyor. Yıllardır Kırıkkalelilerin sokaklarda görmeye alışık olduğu Zeki küçük mutfak eşyaları, çay kaşığı, çaydanlık süzgeci, çatal kaşık. Jilet ve benzeri malzemeleri sahtan akşamın geç saatlerine kadar cadde cadde sokak sokak gezerek satıyor.

GÜNLÜK ORTALAMA 50-60 LİRA KAZANIYOR

Sattığı ürünlerden günlük 50-60 lira kazandığını söyleyen Zeki aylık 300 lira ev kirası, elektrik, su ve yakıt parası ile birlikte eşi ve bir çocuğunun giderlerini karşıladığını söylüyor. 56 yaşındaki Zeki Çabuk küçük yaşlardayken bile hiç boş durmadığını belirterek zamanla alıştığını çok azda olsa görmesi sayesinde bu evinin geçimini sağlamaya çalıştığını söyledi. Toptancıdan aldığı ürünleri üzerine kar koyarak sokaklarda sattığını belirten Zeki son zamların kendisinide etkilediğini belirterek daha önce 10 tanesini bir liraya sattığı yara bandını bundan sonra iki liraya satmaya başladığını belirtti 



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama