Yaptığınız zor bir görev ama biz bunun için varız

Yaptığınız zor bir görev ama biz bunun için varız

VALİ HAKTANKAÇMAZ MERKEZ VE MERKEZE BAĞLI MUHTARLARA POLİS EVİNDE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

VALİ HAKTANKAÇMAZ MERKEZ VE MERKEZE BAĞLI MUHTARLARA POLİS EVİNDE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Yaptığınız zor bir görev ama biz bunun için varız

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker İlker Haktankaçmaz, merkez ilçeye bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla iftar sofrasında bir araya geldi.

POLİS EVİNDE MUHTARLARA İFTAR

Kırıkkale Valiliği ev sahipliğinde Polis Evi´nde düzenlenen iftar programına, Vali Haktankaçmaz´ın yanı sıra, İl Mahalli İdareler Müdürü Ayfer Erçetin ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

KUR´AN-I KERİM TİLAVETİ

Kur´an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda ezanın okunmasıyla birlikte yapılan iftarın ardından dua edildi. Daha sonra Vali Haktankaçmaz muhtarlara hitaben bir konuşma gerçekleştirdi.

BİRLİK VE BERABERLİK AYI

Birlik ve beraberliğin önemi açısından bu iftara katılım gösterdikleri için muhtarlara teşekkür eden Vali Haktankaçmaz, insanları bir araya getiren, yakınlaştıran Ramazan´ın manevi atmosferinde, bu kez iftar vesilesiyle muhtarlarımızla bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

ZOR AMA MUKADDES GÖREV

Muhtarlığın zor ama mukaddes bir görev olduğunu söyleyen ve çalışmalarından dolayı muhtarlara teşekkür eden Vali Haktankaçmaz, ?Mahallede, köyde kimin sıkıntısı var onları bire bir bildiğiniz için onlarla ilgileniyorsunuz. Yaptığınız görev zor bir görev ama biz bunun için varız. Biz sorunu çözeceğiz ki yaptığımız işten bir zevk alalım. O mutluluğu ancak öyle yaşayabiliriz? dedi.

MUHTARLARIN BAYRAMINI KUTLADI

Kadir Gecesini ve yaklaşan Ramazan Bayramını şimdiden kutladığını dile getiren Vali Haktankaçmaz, iftar programında muhtarlarla yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü