YAPTIĞIMIZ PROGRAMLAR GÖZ DOLDURUYOR

YAPTIĞIMIZ PROGRAMLAR GÖZ DOLDURUYOR

Kırıkkale Diyanet Mensupları Derneği basın mensupları ile bir araya gelerek, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Dernek Başkanı Necati Karakuş, ?Dernek olarak yaptığımız programlar göz dolduruyor? dedi.

HENÜZ YENİ BİR DERNEĞİZ
Henüz yeni bir dernek olmasına rağmen faaliyetleri ile göz dolduran KIDİMDER düzenlediği toplantı ile basın mensupları ile bir araya geldi. Derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler veren Dernek Başkanı Necati Karakuş ?Derneğimiz kurulalı 6 ay oldu. Şehit ailelerine hatim okuduk. Onlarla yemekli bir toplantı ile bir araya geldik. Ardından Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile Gök Düğün Salonunda Kırıkkale halkı ile bir araya geldik. Son olarak İl Kültür Merkezinde düzenlediğimiz Kuran okuma yarışması ile çeşitli ödüller dağıttık? dedi.
 
BASINDAN TAM DESTEK
Düzenlenen Kuran okuma yarışmasının birincisine 15 günlük umre hediye ettiklerini dile getiren Karakuş ?2?nciye notebook ve 3?ncüye cep telefonu hediye ettik. Ayrıca yarışmaya katılan diğer bütün yarışmacılara da birer çeyrek altın verdik. Yarışmacıların Kırıkkale dışından olmamasına dikkat etti. Ödüllerimizi 30 yaş altı Kuran okuyan Kırıkkaleli hemşerilerimize dağıtarak kendi toprağımızın insanının kazanmasını arzuladık? şeklinde konuştu. Kırıkkale?deki basın mensuplarının kendilerine her zaman destek olduğunu dile getiren Karakuş, basının desteğinin faaliyetlerin bilinmesinde etkin rol oynadığını dile getirdi. Yöresel bir yemek olan makrube ikramının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Karakuş, yaz Kuran kurslarının başladığını ve Ramazan ayı içerisinde çeşitli etkinliklerinin olacağını kaydetti.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ