Yapmıyorlarsa, biz kendimiz gidip temizleriz

Yapmıyorlarsa, biz kendimiz gidip temizleriz

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can, bayramın 2. günü Kırıkkale?ye gelerek, vatandaşlar ile bayramlaştılar. AK Parti il binasının ardından Kırıkkale

TÜRKİYE`DE DEVRİM YAŞANDI

Kırıkkaleli vatandaşlarla bayramlaşan Atalay, ardından Kırıkkale Belediyesi?nde önemli açıklamalarda bulundu. Atalay, ?Değerli arkadaşlar Türkiye`de devrim yaşandı. Bu kavramı bilerek koyuyorum. Ama bugün dünyanın o değişik ülkelerinde olduğu gibi demokrasi içinde devrim oldu. İkna ile iyi anlatarak, hedeften korkmadan büyük değişim oldu. Ülkemizin hem ekonomisinde hem imarında, Kurban bayramına girerken Türkiye bazı olaylar yaşadı. Bir terör olayı yaşadık. Ama şunu da iyi bilin. Bu konuda kararlığımızı biliyorsunuz. Biz tabi Türkiye`de bu sorunları çözmek istiyoruz. Ama teröre oldukça misli ile karşılık verildi ve verilecek. Şu anda Bayram gününde dahi karadan, havadan çok ciddi bir güvenlik harekatı devam ediyor. Diğer ülkelerle, dış ülkelerle görüşmelerimiz devam ediyor. Yani bu konuda biz kararlıyız, Türkiye`nin başından bu belayı biz alacağız. Yani terör durursa, bizim daha yapacağımız çok işimiz var. Ama durmazsa da askerimiz polisimiz misli ile cevap veriyor, verecek de."

 

TÜRKİYE`NİN NASIL TEK VÜCUT OLDUĞUNU GÖRDÜLER

Konuşmasının devamında Van`daki 7.2 büyüklüğündeki deprem sonrasındaki gelişmelere değinen Beşir Atalay depremin, Allah`tan geldiğini anlatırken, "Arama kurtarma ekipleri oraya ulaşamadan biz oradaydık. Yani devlet oradaydı. ve o gün Türkiye`nin neresinde arama kurtarma ekibi varsa, oraya yönlendirdik. Orada büyük bir kardeşlik var, büyük dayanışma var. Burada onu bir kere daha gördük. Türkiye`nin Van ve Erciş için nasıl tek vücut olduğunu gördüler. Van farklı olacak. Deprem süresince maddi sıkıntı çekmedik. Avrupa krizle boğuşurken başbakan gitti orada hangi tedbirleri almak, hangi politikaları izlemek lazım, adeta ders verdi. Bir zamanlar Türkiye oralara gidemiyordu. Biz daha yeni yeni oranın içerisine girdik. Biz geri planda yardım için gidiyorduk. Kendinden emin, başı dik. Bizi Avrupa Birliği`ne almayanlar düşünsün diye ifadelerle yüksek derecede konuşma yapmaya gidiyoruz oraya" diye konuştu. Atalay daha sonra beraberindekilerle birlikte çocuk yuvasına ziyarette bulundu. Atalay, burada bisiklet isteyen bazı çocukların bu isteklerinin karşılanacağını belirtirken, valilik tarafından götürülen pastayı çocuklarla birlikte yedi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama