Yapılandırmaya hücum

Yapılandırmaya hücum

Torba Yasası kapsamında borçlarını yapılandırmak isteyenler, bu fırsatı kaçırmamak için Belediyenin tahsilat vezneleri önünde kuyruklar oluşturuyor. Yetkililer bu durumdan memnun.

TÜM BORÇLARI KAPSIYOR

Kırıkkale Belediyesi`nden yapılan açıklamada, yasa uyarınca 30 Nisan 2014 tarihinden önce tahakkuk eden, ödenmemiş su borcu, vergiler ve bunların cezaları ile gecikme zamlarının, yasa kapsamı içerisinde olduğu belirtildi. Açıklamada, geriye dönük emlak, su ve çevre temizlik vergilerine taksit imkânı sunan yapılandırmanın 1 Aralık`ta sona ereceği hatırlatıldı. Mükelleflerin anılan tarihten önce Belediyenin ilgili birimine müracaat etmeleri istendi,

1 ARALIKTA SONA ERİYOR

Borçlarını yapılandırmak veya cezasız ödeme yapacakların acele etmelerinin istendiği açıklamada şu ifadelere yer verildi "Vatandaşlarımızın 1 Aralık tarihine kadar vergi ve su borçlarını yapılandırması için su veznelerindeki yapılandırma servisine başvurmaları gerekmektedir. Belediyemizden yapılan açıklamada, borcu olan vatandaşlarımızın en kısa sürede yapılandırma servisine uğramaları gerekmektedir."



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı