Yanlış anlaşıldım

Yanlış anlaşıldım

Hafta sonunda MKE Kırıkkalespor - Gebzespor arasında oynanan karşılaşmada oyundan çıkarken formayı yedek kulübesinde ki arkadaşlarına veren Kırıkkalesporlu Bahri Arslanlı, taraftarın kendini yanlış anladığını söyledi.

FUTBOLCU PSİKOLOJİSİ
Açıklama yapan Bahri Arslanlı şu ifadeleri kullandı; ?Ben bunu hak etmedim. Ben o formayı yere atmadım, fırlatmadım. Herkes beni yanlış anladı. Çok küfür yedim ve bunu hak etmedim. Basından okuduğum bazı haberler beni mutlu etti. Çünkü basından bazı arkadaşlar beni anlamış. Teşekkür ediyorum. Orada oyundan çıkacak kadar kötü oynamadığımı düşünüyorum. Bunu bir çok kişi söyledi. 15?te oyuna girdim 75?te oyundan alındım. Bu futbolcu için çok kötü bir psikoloji?
 
FORMAM İÇİN BÜYÜK MÜCADELE VERİYORUM
 ?O tansiyon ile formamı çıkardım ve yedek kulübesindeki arkadaşıma attım. Burada eğer art niyetim varsa, o formayı yere atardım ve sahayı terk ederdim. Ama beni yanlış anladılar. Çok haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Çok küfür ettiler, bu insafsızlıktır. Ben o formadan az da olsa ekmek yiyorum. Ben o formanı hakkını vermek için büyük mücadele veriyorum. Formayı yere atmam mümkün mü? Beni arayan çok oldu ve gereğini söyledim. Herkes beni anladı. Ama anlamayanlarda varsa, özür dilerim? 


Kadir
11.10.2011 15:26:48
Bahri, maçı 90 dakika bende seyrettim. Sen 15. dk. girdin 75. dk oyundan alındın. Bana göre Harun hoca çok bile bekledi. Sizler bu memleketin çocuklarısınız. Sen çok iyi oynadında Harun hocanın sana gıcığımı var. Neden Samedi, mehmeti, hata yapıp gol yediren Tunahanı almadıda seni aldı. Senden daha iyi oynadılar. Sen aldığın bütün topları ayağına dolaştırdın. Doğru düzgün bir top atamadın. Çok formsuzsun. Bak sen çıkarken türbünden biri zafer caddesinde kız kovalayacagım diye ayakta duramıyorsun diye bağırdı. Kırıkkale sporun forması çıkartılıp yedek kulübesine doğru fırlatılmaz. Gün gelir seni bu kulüp fırlatır. Yazık olur. Harun Hoca seni oyundan almakla doğru bir karar verdi.

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ