Yangın savaşçılarının mücadelesi

Yangın savaşçılarının mücadelesi

Gece gündüz alevlerle mücadele eden itfaiye erleri, kısa bir dinlenmenin ardından aynı mücadeleye canları pahasına devam ediyor.

Gece gündüz alevlerle mücadele eden itfaiye erleri, kısa bir dinlenmenin ardından aynı mücadeleye canları pahasına devam ediyor.

KIRIKKALE’DE YANGIN ÇALIŞMALARINDA YER ALDI

Yangın bölgesinde gece gündüz alevlerle mücadele eden itfaiye erleri, kısa bir dinlenmenin ardından aynı mücadeleye canları pahasına devam ediyor.Y urdun birçok bölgesinde çıkan yangınları söndürmek için bölgeye çeşitli illerden itfaiye ekipleri gönderildi ve ekipler bölgedeki çalışmalarda görev almaya devam ediyor. Kırıkkale Belediyesine ait 2 itfaiye eri yoğun mesailerinin olduğu noktalardan biri olan Alanya´nın Konaklı ilçesi Güzelbağ köyü mevkisindeki soğutma çalışmalarında nöbetini diğer mesai arkadaşlarına devrettikten sonra yangın bölgesinde buldukları müsait bir arazide araçlarını durdurdu.

SÖNDÜRMEK İÇİN MÜCADELE VERİYORLAR

İtfaiye erleri, görev yaptıkları araçlarının gölgesinde üzerlerinden çıkardıkları itfaiye montunu döşek, çantalarını ise başlarının altına yastık yaparak kısa da olsa dinlenme fırsatı buldular. Tozlu ve taşlık alanda dinlenmeye çalışan itfaiye görevlileri, uyku halinde dahi el ele verdikleri görüntüleri ise objektiflere yansıması birlik ve beraberlik mesajının en anlamlı karesi oldu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız