Yandırmaz Kırıkkale´ye geldi

Yandırmaz Kırıkkale´ye geldi

HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU BAŞKAN VEKİLİ VE 3. DAİRE BAŞKANI METİN YANDIRMAZ VALİ ALİ KOLAT VE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI´YI ZİYARET ETTİ

Yandırmaz Kırıkkale´ye geldi

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkan Vekili ve 3. Daire Başkanı Metin Yandırmaz Vali Ali Kolat ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´yı ziyaret etti. Yandırmaz için yemek verildi.

VALİ KOLAT´A ZİYARET

Yandırmaz ilk olarak Vali Ali Kolat´ı ziyaret etti. Ziyarette ayrıca; Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kaçar, Adalet Komisyonu Başkanı Uğur Köker, Bölge İdaresi Başkanı Yılmaz Acer de bulundu. Vali Ali Kolat, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, HSYK Başkan Vekili Metin Yandırmaz ile bir süre sohbet etti. Daha sonra, Vali Kolat, ziyaretin anısına, Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından yapılan el sanatları ürünü, çini işlemeli tabak hediye etti.

YEMEK VERİLDİ

Yandırmaz daha sonra Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´yı ziyaret etti. Yandırmaz için MKE havuzunda yemek verildi. Yemeğe Vali Kolat ve Belediye Başkanı Saygılı ile birlikte, protokol üyeleri, hâkim ve savcılar katıldı. İftar Sonrası kısa konuşmalar yapıldıktan sonra Saygılı günün anısına HSYK Başkanvekili Metin Yandırmaz´a el işlemeli bakır tepsi hediye etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü