Yalnızca bu ülkenin kanunlarına bağlı olmalısınız

Yalnızca bu ülkenin kanunlarına bağlı olmalısınız

KIRIKKALE PMYO´DA MEZUNİYET SEVİNCİ

KIRIKKALE PMYO´DA MEZUNİYET SEVİNCİ

Yalnızca bu ülkenin kanunlarına bağlı olmalısınız

Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokulunda (PMYO) 461 polis adayı için mezuniyet töreni düzenlendi. Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, PMYO Stadında düzenlenen mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, polis adaylarının uzun ve meşakkatli bir eğitimin ardından mezun olmaya hak kazandıklarını söyledi.

GÖREVİNİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YÜRÜTÜN

Polis adaylarına sadece ve sadece bu ülkenin kanunlarına bağlı olarak görev yapmaları gerektiğini hatırlatan Haktankaçmaz, "Üzerinizdeki bu şerefli üniformanın hakkını vermek için bugüne kadar sizlerin yetişmesinde katkısı olanlara karşılığını vermek için görevinizi en iyi şekilde yapmaya gayret edin" dedi.

DOSTA GÜVEN, DÜŞMANA KORKU

Kırıkkale PMYO Müdürü Selçuk Doğuş da ailelerin heyecanını yürekten paylaştığını belirterek, gençlerin artık zalimlerin ve hainlerin korktuğu, mazlumların ve mağdurların ise arkalarından dua ettiği yiğitler olduğunu vurguladı. Mezun polislerin ülkenin geleceğinin huzuru ve teminatı olduğunu dile getiren Doğuş, pırıl pırıl evlatları yetiştiren ve devletine hizmet etmeye adayan velilere de teşekkür etti.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Konuşmaların ardından Kırıkkale PMYO 9´uncu dönem birincisi Salim Hakkür, yaş kütüğüne plaket çaktı. Vali Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan ve İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verdi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü