Yalnız bırakmadılar

Yalnız bırakmadılar

ENGELLİLER HAFTASINI CELAL BAYAR PARKINDA KUTLADILAR

Yalnız bırakmadılar

Kırıkkale Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Emin Erkoç ve engeliler, Engelliler Haftası kutlama etkinliklerine katılanlara teşekkür ettiler.  

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Kırıkkale Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Emin Erkoç, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle günün anlam ve önemine uygun olarak engelli kardeşlerimi ailelerini ve engelli dostlarını bir araya getirmek için Celal Bayar Parkı`nda düzenlemiş olduğum piknik ve ağaç dikme etkinliğine katılım beklediğimden daha yoğundu. Bu da beni çok mutlu etti. Engelli kardeşlerimin doyasıya eğlenmesi, birlik ve beraberlik içinde kaynaşması etkinliğimizin ne kadar yerinde ve zamanında yapıldığını, Kırıkkale engellilerinin de buna ihtiyacı olduğunu göstermiştir. Bu da bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir.

YOĞUN KATILIM

Erkoç, Etkinliğimize yoğunluğundan dolayı katılamayarak kutlama mesajı gönderen Valimiz Ali Kolat,  Bey`e, her zaman bizlerle beraber olup desteklerini bizlerden esirgemeyen sayın belediye başkanımız Mehmet Saygılı'ya ayrıca etkinliğimize katılarak bizleri onurlandıran engelli kardeşlerimle birebir ilgilenen Ak Parti milletvekili adayımız Sayın Abdullah Öztürk'e ASP İl Müdürümüz Zühtü Bozdemir'e engelli dernek başkanlarım Hıdır Kuşçu, Adnan Çelik ve Mahmut Bozkurt'a etkinliği düzenlememde desteklerini esirgemeyen aileme ve tüm engelli dostlarıma çok teşekkür ederim.”diye konuştu.

 EKSİKLİK VAR

Erkoç, etkinlik esnasında bazı eksikliklerin varlığı da dikkatimizi çekerek, Celal Bayar Parkımızda bir engelli tuvaleti ihtiyaç olduğunu gördük. İlimizde engellilerin taşınmasında acil şekilde engelli aracına ihtiyacımız olduğu gözlemlendim. Bu sorunların çözümü noktasında yetkililerimizin desteklerini sürdürmelerini beklemekteyiz. Tüm dünyaya, ülkemize ve milletimize engelsiz yarınlar diler.”diye konuştu.s



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız