YAKUPOĞLU: ?ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ?

YAKUPOĞLU: ?ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ?

Spor Toto 3. Lig 3. Grup`ta yarın deplasmanda Kırıkkalespor ile karşılaşacak Araklıspor`da, teknik direktör Halit Yakupoğlu, rakipleri karşısından galibiyetle ayrılarak, çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

İLK YARIDA Kİ FUTBOLDAN UZAĞIZ

Yakupoğlu, yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında Yalovaspor`u mağlup ederek ligin ikinci yarısının ilk galibiyetini aldıklarını belirterek, ``Ligin ilk yarısında göstermiş olduğumuz performansımızı ikinci yarıda göstermedik. İlk yarıdaki futbolumuzun çok çok uzağındayız. Yalovaspor karşısında futbolcularım kendilerine yakışır mücadele ettiler ve sonunda galip gelmesini bildik`` dedi.

 

PLAY-OFF YARIŞI İÇİNDE OLACAĞIZ

Kırıkkalespor ile zorlu bir karşılaşma yapacaklarını ifade eden Yakupoğlu, ``Lig beşincisi Karsspor ile aramızda 6 puanlık fark var. Play-off yarışında büyük kayıplar yaşasak da iddiamız sürüyor. Biz lig sonuna kadar play-off yarışı içinde olacağız. Play-off mücadelesi veren takımlar arasında puanlar birbirine çok yakın. Biz bu hafta da 3 puan alarak, üst üste hem ikinci galibiyetimizi almak hem de çıkışımızı sürdürmek istiyoruz`` diye konuştu.

 

 

 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ