Yaklaşan tehlike...

Yaklaşan tehlike...

Milli Çözüm Dergisi Kırıkkale Şubesi tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan Araştırmacı Yazar Ahmet Akgül ‘Türkiye'yi bölme planı ve yaklaşan Armeggedon Savaşı' konulu seminer verdi. Akgül Türkiye'nin gidişatının bölünmeye ve parçalanma

 Kültür Merkezi`nde geniş katılım ile gerçekleşen konferansa Milli Çözüm Dergisi Kırıkkale İl Temsilciliği, Saadet Partisi il yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Akgül konferansta yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Siyonistler diyor ki: Türkiye`yi İsrail`e bin yıldan beri vilayet yapmayı başaramadık. 5 sene cihan harbiyle uğraştırdık. Ardından 5 sene İstiklal Harbiyle yıprattık, gene bunları yıkamadık. Öyleyse stratejimizi değiştiriyoruz. Türkiye`yi İsrail`e vilayet yapmak için harp yolunu bırakıp, zor, pahalı, meşakkatli yol yerine, ekonomik ve kolay olan şu yolu seçiyorlar. Nedir bu? Türkiye`yi aç bırakacağız, işsiz bırakacağız, borca esir edip batıracağız, dininden uzaklaştıracağız, kamplara ayıracağız, sonra bunları birbiriyle çarpıştıracağız. Böylece güçsüz bırakıp İsrail`e vilayet yapacağız” diyorlar. 80 senedir üzerimizde bu doktrin uygulanıyor. Bugün tatbik edilen politika budur. IMF, Türkiye`yi aç bırakıyor, işsiz bırakıyor, borca esir ediyor.

 

TERÖRÜ TARİHE GÖMECEĞİZ

Öbür taraftan Avrupa Uyum Komisyonu da bizi kendimizden uzaklaştırıyor ve bölüyor. Bunlarda yeterli devlet tecrübesi yok. Bunlar çoluk çocuk takımı. Avrupa`nın gözüne girmek için “Efendim, Avrupa bizim şimdi Kürt meselesi diye bir meselenin üzerinde çalışmamızı ve Sevr’e zemin hazırlamamızı istiyor” diyemiyorlar. Bunun yerine kendilerini akıllı zannederek “Ahhh ey millet siz ana acısını bilmezsiniz. Ey millet, bu terörü tarihe gömeceğiz” diye halkı aldatacağını sanıyorlar. Bana bak yaaa, sen ağzındaki baklayı çıkarsana.

YÖNETİCİLER DİKKATLİ OLMALI

“İlle Kürt meselesi diye, Türkiye`nin bölünmesini istiyorlar. Bu yolda çalışmamızı dayatıyorlar” gerçeğini ortaya koysana! Bunlar dış güçlerin kışkırtması ve Haim Nahum planıdır. Türkiye`yi bölmek için oynanan oyunlardır. Böyle Türk-Kürt diye, ayrım diye bir meselemiz yok. Kürt-Türk birbirimizin kardeşiyiz. Tek bir milletiz, tek bir ümmetiz. Tarih boyunca da birbirimizle kardeş gibi yaşamışız. Avrupalı bizi bölmek için böyle şeyleri çıkartmak istiyor, alet olmamak lazım. Bu sebepten bütün memleket evlatlarının uyanık olması, dış güçlerin oyununa aldanmaması lazım. Yöneticilerin de bilhassa onlara alet olmamaları lazım.”



Necati Tanrıkulu
18.11.2013 12:29:00
Bizim kürt meselesi diye bi sorunumuz yok ki.hepsi dayatma. Müslüman uyanacaktır elbet

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız