Yakın Şampiyonluk Meşalelerini

Yakın Şampiyonluk Meşalelerini

Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grupta şampiyonluk mücadelesini sürdüren MKE Kırıkkalespor bugün şampiyonluk yolundaki en büyük sınavına çıkıyor. Altındağ Belediyespor ile Fikret Karabudak Stadında oynanacak karşılaşma şampiyonluk maçı olarak gösteriliyor.

12’İNCİ OYUNCU İŞ BAŞINDA

Bölgesel Amatör Lig 6’ncı Grupta şampiyonluk mücadelesini sürdüren MKE Kırıkkalespor bugün Fikret Karaburdak Stadında Altındağ Belediyespor ile karşılaşacak. Şampiyonluk için çok önemli bir karşılaşma olan maçta MKE Kırıkkalespor 3 puan alarak şampiyonluk adına büyük adım atmak istiyor. Taraftar grupları hazırladıkları pankartlarla takımlarını bu yoldaki en büyük destekçisi. Tüm kırıkkale bu maça kitlenmiş durumda. Hafta içi olmasından dolayı çoğu kişinin maça gelemeyecek düşünceleri sosyal medyada yapılan paylaşımlar ile tüm Kırıkkale’nin maça geleceğinin göstergesi. Taraftar grupları başta Vali Ali Kolat olmak üzere, il yöneticilerini, birim müdürlerini ve tüm siyasi parti milletvekilleri aday adaylarını maça gelmesi konusunda açıklamalar yapıyor. Bu maç çok önemli. Kırıkkalesporun şampiyon olması için taraftarını arkasına alması gerekiyor. 12’inci oyuncu olarak gösterilen taraftar bu maçta da Kırıkkalespor’u yalnız bırakmayacak.

 

HAFTA İÇiNE ALINMIŞTI

Şampiyonluk mücadelesini sürdüren üç takımdan biri olan Kırıkkalespor. diğer iki takımdan Zara Belediyespor’u Fikret Karabudak stadında oynanan maçta yenmişti . Bir diğer takım olan Altındağ belediyespor ile bugün karşılaşacak ekibimizde amaç mutlak galibiyet. Ekibimiz galip geldiği taktirde şampiyonluk için büyük bir adım atmış olacak. Şehrin yöneticileri de yaptıkları toplantılarda bugün oynanacak karşılaşmaya tüm Kırıkkalelileri davet ediyor. YGS sınavından dolayı hafta içine alınan karşılaşmada taraftarın maça katılıp kıtılmaması ise merak ediliyor fakat Kırıkkaleliler ne olursa olsun maça katılmak için uğraşıyorlar. Bu konu ile ilgili taraftar grupları sosyal paylaşım sitelerinden Kırıkkalelilere seslenmeyi unutmadılar. Geçtiğimiz günlerde Muhafızlar taraftar grubu sosyal paylaşım sitesinden açıklama yapmıştı.

 

7’DEN 70’E TİRİBÜNE

Bu açıklama şu şekilde; Kırıkkalespor taraftar grubu Muhafızlar paylaşım sitelerinden bir mesaj yayınlayarak Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kulüp Başkanı  Metin Karakuş, il yöneticileri ve tüm Kırıkkale halkına seslendiler. Altındağ maçının önemine dikkat çeken Muhafızlar, bu maçın kader maçı olduğunu söyleyerek takıma sahip çıkılmısını ve zalı günü oynanacak karşılaşmada tribünlerin dolmasını istediler. Sosyal paylaşım sitesinden yapılan açıklamada Muhafızlar taraftar Grubu şu mesajı paylaştı; “Kader maçı! Evet arkadaşlar artık hiçbir şekilde telafisi olmayan bir maç var önümüzde bir maçtanda öte şehrimizin namus davası şehrimizin onur meselesi yıllardır özlemini çektiğimiz hayallerini kurduğumuz şampiyonluk maçına çıkarmıyız dediğimiz o gün geliyor bu maçta hepimize büyük iş düşüyor maçın gününün bi önemi yok artık herkes maç saatınde stadda olacak yine Kırıkkale`de hayat duracak. Böylesine kritik bir maçta sayın Valimiz ve belediye başkanımız maça gelecek tüm aday adaylarımız parti başkanlarımız sivil toplum kuruluşları esnafımız 7 den 70 e trıbunleri doldurarak şampiyonluk yolunda takımımıza destek olacağız”

 

ÇOK CEFA ÇEKTİN BAŞKOMUTAN

“Kritik viraj! Bu önemli virajda Hiç şüphesiz en büyük iş futbolcularımıza düşüyor. Bugüne kadar onuruyla savaşan futbolcularımız bu maçtan alınlarının akıyla yine çıkacaklar... Bizlerin sizlere güveni tam. Yıllardır çektiğimiz bu çileye son verme vakti sizcede gelmedimi ? Sayın Metin Karakuş Bu zamana kadar takımımıza kazandırdığın ivme ve prestij asla inkar edilemez. Bir başkandan çok taraftar olman bu günlere getirdi çok cefa çektin bizlerle birlikte kavga ettin bizlerle birlikte joplandın bu takıma ömrünü adadın bu 2 yıllık süreçte bizler her zaman yanındayız senin bu sürecin baş komutanına bu süreçte daha çok destek olmalıyız. Sayın belediye başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri. Gelin bu maçta futbolcularımıza verilecek primleri maksimum düzeye çıkaralım çünki bu maç bir daha olmayacak. Herkes üzerine düşeni fazlasıyla yapsın ‘Bir Olalım İri Olalım Diri Olalım’ ana hedefimiz olsun. Bu takım için canını verecek binlerce yüreğin hayalleri yıkılmasın. Söz artık bürokraside Allah’ım sen emeklerimizi boşa çıkarma bu mübarek günde dualarımızı kabul eyle şüphesiz ki en büyük sensin senin büyüklüğüne sual olmaz dualarımızı şampiyonluk yolunda esirgemeyelim haydi kırıkkale söz bizde” dediler.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ