YAKAMOZ?DAN FİNAL ATEŞİ

YAKAMOZ?DAN FİNAL ATEŞİ

YAKAMOZ YAZ OKULU GECE VEDA KAMP ATEŞİ İLE SEZONU KAPATTI. YAZ OKULU KAMP ATEŞİ İLE VELİLERE EĞLENCE DÜZENLENDİ

YAKAMOZ?DAN FİNAL ATEŞİ

Kırıkkale Bahşılı ilçesinde faaliyet gösteren Özel Anadolu Yakamoz ilköğretim okulunun düzenlediği altı haftalık dört kademeli yaz okulu sona erdi. Son günde yapılan çeşitli etkinliklerle kamp ateşi yakılıp ailelerinde katıldığı eğlenceli bir gece yaşandı.

 

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Okul Kurucu Müdür Büşra Uslu şunları söyledi; ?Okul yaz kampımız ramazan ayı gelmesi ile sona erdi. Son gecemizde yaz okuluna katılan çocuklarımızın Anne ve Babalarının bizleri gece yarılarına kadar yalnız bırakmadıkları için tebrik ediyorum. Çocuklarımızı kademeli olarak yaz boyunca hem tatil yaptırdık, hem de eğlendirdik. Son günümüzde yaktığımız veda ateşi ile etrafında çekilen halaylar artık sezonun bittiğini simgeledi. Bu tür faaliyetlerimizin devam edeceği eğitim öğretim yılının ailelerimize ve çocuklarımıza hayır ve başarı getirmesini temenni ediyorum. Katılımlarından dolayı ailelerimize teşekkür ediyorum`` diyerek yaz okulunun sona erdiğini bildirdi.

 

ÇEŞİTLİ YARIŞMALAR

Açık hava`da okul bahçesinde yapılan veda kampında, gece boyunca kamp hocalarının tertiplediği çuval yarışı, balon patlatma, sandalye kapmaca, çember çevirme yapılırken, en eğlenceli oyunlar; süngere su emdirerek kovaya taşıma, genel kültür sorularına doğru verilen cevaplarla hediye kazanma, müdür yardımcısı Fatma Zehra Özdemir hoca hanımın kendi yaşını sorduğu soruda hoca hanımın yaşını tam bilinememesi heyecan yarattı. Ailelerinde katıldığı patates soyma yarışmasında beş bayan arasında, bir babanın en ince kabukla patates soyması alkışlara neden oldu. Alarmlı tel den geçirilemeyen çubuk yarışı epey eğlendirdi ise de Ömer Özcan isimli veli bu alarmlı telden çember geçirme yarışını kazanarak rekor kırdı. Eğlenceli geçen yaz okulu final eğlencesi kamp ateşi yakılması ve etrafında halay çekilmesi ile son bulurken hem öğrenciler, hem de veliler doyasıya eğlendi. 

 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti