YAKAMOZ BAŞARIYI TAÇLANDIRDI

YAKAMOZ BAŞARIYI TAÇLANDIRDI

Kırıkkale Bahşılı`da eğitim-öğretim veren Özel Anadolu Yakamoz İlköğretim Okulu yapmış olduğu Matematik Fen Olimpiyatları (İMFO) sınavında dereceye giren öğrencilere ödül verdi.

BİRİNCİLERE ALTIN VERİLDİ

Özel Anadolu Yakamoz ilköğretim okulu Kırıkkale`deki bütün ilköğretim okullarını kapsayan 4.,5.,6. ve 7. sınıflara yaptığı Matematik ve Fen bilimleri sınavına katılan öğrencilerin ödül töreni okulun spor salonunda düzenledi. Sınava katılan 610 öğrenci arasından dört sınıfta ilk beşe giren öğrencilere katılım belgesi, plaket ve birincilere de altın hediye edildi. Programa Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, İl Milli Eğitim şube Müdürleri, Bahşılı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, Okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.

 

EĞİTİM VE ÖĞRETİME VERİLEN ÖNEM ARTTI

Programda konuşan İl Milli Eğitim Müdür Mehmet Peker ?Öğrencilerimizin seviyelerini tespit etmek, Matematik ve Fen derslerini sevdirmek, ilçemizin ve okulumuzun tanıtımını yapmak olan bu sınava ilginin fazla olması Milli eğitim olarak bizi sevindirdi. İlçeler arasında bünyesinde üç Özel okul barındıran Bahşılı eğitimden yana çok şanslı durumda. Bunun kıymetini bilmek lazım. Geleceğe en büyük yatırımın çocuklarımıza yapılan yatırım olduğunu düşünürsek, bu öğrencilerimizin başarılı olması eğitime verilen önemin arttığını gösterir`` diye konuştu.

 

BİZLERE GURUR VERDİ

Programda folklor gösterisi, müzik dinletisi sunuldu. Derece birincilik alan öğrencilere hediyeler ve altın verilirken, ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşinci gelen öğrencilere plaket katılım belgesi ve madalya verildi.  Okul Kurucu Müdürü Büşra Usluadam, okulun bu sene başlattığı İMFO 2011 Olimpiyatlarına 610 kişi katıldığını söyleyerek ?Kırıkkale ve İlçemiz İlkokullarına teşekkür ederim. Matematik ve Fen alanında başarılarını kanıtlamış bu öğrencilerimizin, başarılarını taçlandırırken, siz velilerin desteğini unutmamız mümkün değil. 2000 yılında Anaokulu olarak eğitime başlayan okulumuz şimdi kendi öğrencilerini yetiştiren ilköğretim okulu olması gurur vericidir. Geçen sene ilk mezunlarını verdiğimiz okulumuzun çalışmalarının boşa gitmediğini gördük. İnşallah öğrencilerimizin daha da başarılı olacağı günler yakındır`` dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti