Yahşihanlılar Sungur´un iftarında buluştu

Yahşihanlılar Sungur´un iftarında buluştu

YAHŞİHAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET SUNGUR, TARAFINDAN İLÇE HALKINA İFTAR DAVETİ VERİLDİ

Yahşihanlılar Sungur´un iftarında buluştu

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, tarafından ilçe halkına iftar verildi.

KAPIDA KARŞILADI

Yenişehir Parkı´nda düzenlenen iftar yemeğinde Başkan Sungur ve başkan yardımcıları davetlileri tek tek kapıda karşıladılar. Yüzlerce kişinin geldiği davette Sungur misafir ilgilenirken, vatandaşlarda iftar vaktinin gelmesini bekledi. İftarla birlikte insanlar Ramazanın maneviyatını bir kez daha attılar.

GELENEKSEL İFTAR

İftar sonrası bir konuşma yapan Başkan Ahmet Sungur, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Sungur, ?İftarımızı her yıl geleneksel hale getirmeyi arzu ediyoruz. Eksiğimiz kusurumuz olduysa affınızı diliyorum, hakkınızı helal edin. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum? dedi. Daha sonra Sungur, davetlilerin masalarını tek tek dolaşıp konuklara hoş geldiniz diyerek, davete icabet edenlere teşekkürlerini iletti. 

DUA EDİLDİ

Oruçların açılmasının ardından misafirler, taraftan yemek yerken, bir taraftan da, çalınan musiki müziğin hazzına tattılar. Yemeklerin yenilmesinin ardından Kur´an-ı Kerim tilavetti okundu. Ardından kürsüye çıkan İmam hatip kayyumu dualar etti. Duada birlik beraberliğin bozulmaması ve iftara katılan ve iftarı düzenleyen Başkan Sungur´a geçmişlerine Fatihalar okundu. Daha sonra misafirler Yenişehir Parkından ayrıldılar.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Yemeğe katılanlar, Başkan Sungur´un her sene iftar yemeği düzenlediğini açıklayarak, ?Başkan Sungur, bu yemeklerle birlik ve beraberliği geliştiriyor. Yemek sayesine birini görme fırsatı buluyor. Bu yemekler diğer insanlara örnek olması gerekir. Başkan Sungur´a teşekkür ederiz.?dediler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü