Yahşihanlı kadınlara ?çiçekli? kutlama

Yahşihanlı kadınlara ?çiçekli? kutlama

TÜRKYILMAZ´IN BAŞKAN OLMASINI ÇOK İSTERİZ

Yahşihanlı kadınlara ?çiçekli? kutlama

Yahşihan eski Belediye başkan adayı Osman Türkyılmaz´ın eşi Necibe Türkyılmaz ve arkadaşları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Yahşihanlı kadınları ziyaret ederek kendilerine karanfil takdim ettiler.

KADINLAR GÜNÜNDE HEMCİNSLERİNİ UNUTMADILAR

Osman Türkyılmaz, 2014 yerel seçimlerinin hemen ardından başladığı ziyaretlere hız verirken, eşi Necibe Türkyılmaz ve arkadaşları da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesileyle Yahşihanlı kadınlara karanfil takdim ettiler.

TÜRKYILMAZ´IN ADAYLIĞI YAHŞİHAN İÇİN BÜYÜK ŞANS

Karşılarında kendilerine karanfil takdim eden hemcinslerini görünce şaşkınlıklarını gizleyemeyen Yahşihanlı kadınlar, bu nazik davranıştan çok memnun kaldıklarını dile getirdiler. Osman Türkyılmaz´ın çalışmalarını takip ettiklerinin ve Türkyılmaz´ın yeniden aday olmasının Yahşihan için büyük bir şans olduğunu dile getiren Yahşihanlı kadınlar, ?Geçen dönem az bir farkla seçimi kaybeden Osman Türkyılmaz, sanki seçimi kaybetmemiş gibi yoğun bir tempoyla çalışmalarına başladı.?

TÜRKYILMAZ´IN BAŞKAN OLMASINI ÇOK İSTERİZ

?Yahşihan ve mahallelerinde çevresel ve kişisel sorunları irdeleyen, ilgilenen Türkyılmaz´ın Yahşihan´a belediye başkanı olmasını çok isteriz. Türkyılmaz, gerek Yahşihan´ın merkez mahallelerinin gerekse yoğunlukla Yahşihanlı olmayanların ikamet ettiği dış mahallelerin ve tabi ki öğrencilerin ikamet ettiği Yenişehir Mahallesinin sorunlarını çok iyi biliyor. Kendisinin aday olması bizleri çok mutlu eder? dediler. Yahşihanlı kadınlar ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde kendilerine karanfil takdim eden Necibe Türkyılmaz ve arkadaşlarına da teşekkür ettiler.

HABER-FOTO: SİBEL PEHLİVANLI



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ