YAHŞİHAN’IN ELEKTRİK ALTYAPISI GÜÇLENİYOR

YAHŞİHAN’IN ELEKTRİK ALTYAPISI GÜÇLENİYOR

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, ilçenin elektrik altyapısını güçlendirmek ve sürekli gelişmekte olan Yahşihan'ın uzun yıllara hitap edecek elektrik altyapısını oluşturmak için yetkililerle toplantı gerçekleştirdi.

MAHALLELERDE ELEKTRİK ALTYAPISI KUVVETLENDİRİLECEK

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, ilçenin elektrik altyapısını güçlendirmek ve sürekli gelişmekte olan Yahşihan ilçesinin uzun yıllara hitap edecek elektrik altyapısını oluşturmak için yetkililerle toplantı gerçekleştirdi. Başkent Elektrik Dağıtım Kırıkkale İl Müdürü İbrahim Başalan ve ekibi ile Yahşihan Belediyesi makamında gerçekleşen toplantıda Yahşihan ilçesinin elektrik altyapı sorununu çözmek için uzun yıllar gidecek yatırım planı masaya yatırıldı. Gerçekleşen toplantıda Yahşihan ilçesinin tüm mahallelerinin altyapısının kuvvetlendirilmesi, havadan giden elektrik hatlarının yer altına alınması, aydınlatma direklerinin çoğaltılması ve elektrik kesintilerini minimuma indirilmesi için muhtelif bölgelere trafo konulması görüşüldü.

TAM 50 MİLYONLUK YATIRIM

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından 2021 yılında Yahşihan ilçesine yaklaşık 10 Milyon TL’lik yatırım yapılmış olup, 2022 yılında Yahşihan ilçesine yaklaşık 15 Milyon TL’lik yatırım devam etmekte ve 2023 yılında ise 35 Milyon TL’lik yatırım yapılması planlanmaktadır. Düzenlenen toplantıda üzerinde konuşulan proje gerçekleştiği zaman Başkent Elektrik, Yahşihan ilçesine yaklaşık 50 Milyon TL’lik yatırım yapmış ve ilçenin elektrik altyapısını güçlendirerek sürekli gelişmekte olan Yahşihan ilçesinin uzun yıllara hitap edecek elektrik altyapısının oluşturulmasını sağlamış olacak.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı