Yahşihan’ın altyapısı tamamen yenileniyor

Yahşihan’ın altyapısı tamamen yenileniyor

YAHŞİHAN BELEDİYE BAŞKANI OSMAN TÜRKYILMAZ ALTYAPI ÇALIŞMALARINA KURBAN KESEREK BAŞLADI

YAHŞİHAN BELEDİYE BAŞKANI OSMAN TÜRKYILMAZ ALTYAPI ÇALIŞMALARINA KURBAN KESEREK BAŞLADI

Yahşihan’ın altyapısı tamamen yenileniyor

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Haziran ayının başında duyurmuş olduğu altyapı çalışmalarına Yenişehir Mahallesi Çankırı Blokları mevkiinde kurban keserek başladı. “Söz verdik, yapıyoruz” diyen Türkyılmaz, 500 günde altyapı projesinin biteceğinin müjdesini verdi.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın, “Bir belediye başkanının en riskli çalışması altyapı çalışmasıdır. Biz o riski göze alıyoruz” diyerek duyurduğu altyapı çalışması, Yenişehir Mahallesi 278. Sokak, Çankırı Blokları mevkiinde başladı. Başlanan altyapı çalışmasıyla Yahşihan İlçesinin en az 100 yıl altyapı sorununu çözeceğini belirten Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, altyapının 232 bin 938 metre olacağını ve toplamda 73 milyon liraya mal olacağını belirtti.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz konuşmasının devamında, “Söz verdiğimiz gibi ilçemizin altyapı çalışmalarına bugün kurban keserek başladık. Bu süre içerisinde büyük bir sabır ve anlayışla çalışmalarımızın tamamlanmasını bekleyen ilçe sakinlerimize teşekkür ediyorum. Çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüten belediye ekiplerimiz, başlatılan çalışmaları beş yüz günde tamamlayarak ilçemizde altyapı alanında büyük bir sorunu çözüme kavuşturacak. İlçemizi güzelleştirmek adına çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz” dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü