Yahşihan’da yollar ve kaldırımlar dezenfekte edildi

Yahşihan’da yollar ve kaldırımlar dezenfekte edildi

TÜRKYILMAZ: “BÜYÜKLERİMDEN TEK BİR İSTİRHAMIM VAR, LÜTFEN EVDE KALIN, MUTLU KALIN."

Yahşihan’da yollar ve kaldırımlar dezenfekte edildi

Yahşihan Belediyesi ekipleri, koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında Yahşihan ilçesinde yol ve kaldırımlara dezenfekte işlemi uyguladı.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın talimatlarıyla, Yahşihan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen dezenfekte işleminde, ilçe genelinde bulunan yollar ve kaldırımlar özel olarak hazırlanan dezenfektan karışımlı köpüklü su ile yıkandı. Türkyılmaz, 24 saat aralıksız olarak devam eden çalışmalar sonucunda Yahşihan’da bulunan tüm yollar ve kaldırımların yıkanacağını belirtti.

Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Türkyılmaz, “65 yaş üstü vatandaşlarımıza sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Biz de Yahşihan Belediyesi olarak geçen haftadan itibaren camilerimiz, okullarımız, duraklarımız, çöp toplama alanlarımız ve çöp konteynırlarımızın dezenfektelerini tamamladık. Bugünden itibaren de düzenli olarak yollarımız ve kaldırımlarımız temizlenmekte.”

“Büyüklerimden tek bir istirhamım var, lütfen evde kalın, mutlu kalın. Biz Yahşi Masa Whatsapp ihbar hattı ve 112 ekipleriyle beraber kaymakamlığımız bünyesinde kurmuş olduğumuz ekiplerle beraber sizin ihtiyaçlarınızı yerine getireceğiz. Özellikle bağa bahçeye çıkan hemşerilerim bize bir şey olmaz demesin, biz zamanı geldiğinde size yardımcı olma sözü veriyoruz. Lütfen evde kalın, mutlu kalın.” ifadelerini kullandı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ