Yahşihan’da temizlik ve hijyenle okullar hazırlanıyor

Yahşihan’da temizlik ve hijyenle okullar hazırlanıyor

Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Özdemir, eğitim öğretimin yüz yüze başlamasına sayılı günler kala okulları ziyaret ederek incelmelerde bulundu.

Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Özdemir, eğitim öğretimin yüz yüze başlamasına sayılı günler kala okulları ziyaret ederek incelmelerde bulundu.

HUMMALI BİR ÇALIŞMA BAŞLADI

İlçe Milli Eğitim Müdürü Özdemir, "Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda tüm çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Okullarımızı temiz ve hijyenik olarak eğitim öğretime hazırlıyoruz." dedi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in 6 Eylül tarihi itibariyle eğitim öğretimin tam zamanlı ve yüz yüze başlayacağı talimatının ardından yurt genelinde olduğu gibi ilçedeki okullarda da hummalı bir çalışma başladı. Okullarda çevre düzenlemesinden, eğitim öğretim materyallerine, hijyen ve temizlikten ders kitaplarının teminine kadar tüm hazırlıklar tamamlanmak üzere.

İNCELEMELERDE BULUNDU

Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Özdemir, ilçe merkezi ve köylerdeki ilk, orta, lise, meslek lisesi ve diğer eğitim kurumlarına giderek yöneticilerden bilgi aldı.  Özdemir, ziyaret ettiği okul binalarında, dersliklerde, kantin, kütüphane ve sosyal alanlar ile okul bahçeleri ve diğer mekanlarda incelemelerde bulundu.  Özdemir, ziyaretlerin ardından  yaptığı açıklamada, kontrol edilen tüm yerlerin ilgili mevzuatlara yönelik eğitim öğretimin başlayacağı gün için  hazır hale getirilmesi gerektiği hususunun önemine değindi.

HAZIRLIKLARIMIZI YAPIYORUZ

Okul ve kurum ziyaretleri sayesinde okullarda görev yapan yönetici ve diğer çalışanlarla çeşitli istişarelerde bulunduklarını belirten Özdemir, "Okullarımızda görev yapan arkadaşlarımız canla başla sahada görevlerini yürütüyorlar. Okullarını, sınıflarını ve öğretmenlerini büyük bir sevinç ve heyecanla bekleyen öğrencilerimiz için hazırlıklarımızı yapıyoruz.

DÜZENLİ ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Eksiği olan okullarımızda ise hangi eksik konu varsa onu da kalan sürede hızla gidermeye çalışacağız. Öğrencilerimizin okula kavuştukları günden itibaren tüm yönetici arkadaşlarımızla birlikte temiz ve hijyenik bir ortamda eğitim ve öğretime kavuşarak o şekilde de devam etmelerini istiyoruz." dedi. Özdemir, Yahşihan İlçe Milli Eğitim ailesi olarak tüm çalışanların daha şimdiden büyük bir gayret içerisinde olduklarını belirterek, okul ve kurum ziyaretlerinin eğitim öğretim boyunca düzenli olarak devam edeceğini sözlerine keldi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti