Yahşihan’da tarihi geçmiş ürünlere geçit verilmiyor

Yahşihan’da tarihi geçmiş ürünlere geçit verilmiyor

Yahşihan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığı için ilçe genelinde yaptığı denetimlerle son kullanma tarihi geçen ürünleri kontrol ederek gerekli cezai işlemleri uygulamaya devam ediyor.

İMHA EDİLDİ

Bakkal ve marketlerde etiket denetimi gerçekleştiren ve son kullanma tarihi geçmesine rağmen raflardan indirilmeyen ürünleri vatandaşa satan işletmelere cezai işlem uygulayan Yahşihan Belediyesi zabıta ekipleri, el konulan ürünleri ise imha ediyor. Yahşihan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bir zincir markette yaptığı denetimler sonucu son tüketim tarihi geçmiş paketli gıdalar, süt ürünleri, un ve kuru gıda maddesi gibi ürünleri vatandaşa ulaşmadan imhasını gerçekleştirdi.

 

HALKIMIZIN SAĞLIĞI İLE OYNAYANLARA MÜSAADE EDİLMEYECEK

Para kazanmak uğruna vatandaşların sağlığıyla oynayanlara müsaade edilmeyeceğini bildiren Yahşihan Belediyesi Zabıta Müdürü Semih Serhat Göçer, “Hemşehrilerimizden isteğimiz, alışverişlerinde ürünlerin son kullanma tarihlerini dikkatli bir şekilde kontrol etmeleri ve tarihi geçmiş ürünleri ilgili yerlere bildirmeleridir. Birileri daha çok kazanacak diye halkımızın sağlığının tehlikeye düşmesine asla izin veremeyiz. İnsan sağlığına uygun üretim yapmayan yerleri, sahte veya son kullanma tarihi geçmiş ürün satan marketleri, bakkalları vatandaşlarımızın 0505 164 46 40 numaralı Whatsapp İhbar Hattımızdan bizlere ihbar etmelerini istiyoruz. Bu konuda duyarlı olan vatandaşlara da çok teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız