Yahşihan’da camiler ve din görevlileri haftası

Yahşihan’da camiler ve din görevlileri haftası

Camiler ve Din Görevliler Haftası münasebetiyle Yahşihan İlçe Müftülüğü Yenişehir fatih Camiinde etkinlik düzenledi.

Camiler ve Din Görevliler Haftası münasebetiyle Yahşihan İlçe Müftülüğü Yenişehir fatih Camiinde etkinlik düzenledi. İlçe müftüsü Muharrem Evirgen; Bir ailede ana-babanın yeri ne ise aile sıcaklığı için toplumda camilerimizin, din görevlilerimizin yeri aynıdır” dedi.

HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Yahşihan’da düzenlenen programa Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Kırıkkale Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Adem Yıldırım ve din görevlileri katıldı. İlçe müftüsü Muharrem Evirgen; Bir ailede ana-babanın yeri ne ise aile sıcaklığı için toplumda camilerimizin din görevlilerimizin yerinin aynı olduğunu ifade ederek cami inşaatlarının yapımında emeği geçen din görevlilerine, hayır sahiplerine teşekkür edip Camiler ve Din görevliler haftasının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu Diyanet İşleri Başkanlığımızın görev ve sorumluluklarının son derece değerli olduğu, sahih dini bilginin anlatımında büyük bir görev yerine getirdiği, dünyanın birçok yerinde dinin marjinal gruplar tarafından terorize edildiği, islamifobinin oluşmasına zemin hazırladığı bir gerçeklik olduğunun altını çizerek din görevlilerimize büyük görev ve sorumluluk düşüyor.”

GENÇLER KÜRSÜDE KONUŞUYOR

Konuşma sonrasında Camiler ve Din görevlilerine Camiler ve Din Görevlileri haftasını tebrik edip  Filyasyon Ekibi ve Vefa Sosyal Destek Görevi -KOP Projesi -Diyanet Okuma Salonu -Gençlik Çalışmaları -114 Sure 114 Gençle Buluşuyor Gençler Kürsüde Konuşuyor Projesi - Vekaletle Kurban Organizasyonu Çalışmaları- Türkiye Diyanet Vakfı Görevleri- Camii İnşaatları Çalışmaları ve Cenaze Hizmetleri alanlarındaki özverili çalışmalarından dolayı başarı belgesi takdir ederek personele belgelerini takdim etti



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı