Yahşihan'da "Bahçeli" Rüzgari Esti

Yahşihan

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sivas mitingi sonrası Kırıkkale’ye uğradı. Burada partilileriyle bir araya gelen Bahçeli, Yahşihan’da adının verildiği Devlet Bahçeli Bulvarı’nda araç ile gezindi yaptı.

2023’te yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında ilk mitingini “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temasıyla Sivas’ta başlatan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Sivas dönüşü Kırıkkale’de mola verdi. Kırıkkale’de EY Park tesislerinde parti yöneticileri ile bir araya gelen Bahçeli ve beraberindeki heyet dinlenme tesislerinde bir süre Kırıkkale hakkında bilgi aldı. Değerlendirmelerin ardından Devlet Bahçeli, Kırıkkale halkına selamlarını iletti.

Bahçeli’nin burada "2023’te adayımız belli, kararımız nettir. Derdimiz milli bekamız ve egemenlik hakkımızdır." ifadelerini kullandı. Bahçeli ayrıca, "Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Hedefimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı açık ara farkla tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi, TBMM’de vekil sayısı ile çok güçlü bir MHP grubunun ve Cumhur İttifakı’nın tecelli etmesidir." dediği öğrenildi. Mola sonrasında Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın daveti üzerine Devlet Bahçeli ilçe sınırları içerisinde Üniversite bölgesinde bulunan ‘Devlet Bahçeli Bulvarı’nda araç ile gezinti yaptı. Kırıkkale’den ayrılışında ise Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a kendisini Belediye makamında ziyaret edeceği sözünü de verdi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız