Yahşihan’da atık yağlar toplanıyor

Yahşihan’da atık yağlar toplanıyor

ÇEVRE DOSTU YAHŞİHAN BELEDİYESİ, ATIK YAĞLARIN DOĞAYA ZARAR VERMESİNİ ÖNLEYECEK

ÇEVRE DOSTU YAHŞİHAN BELEDİYESİ, ATIK YAĞLARIN DOĞAYA ZARAR VERMESİNİ ÖNLEYECEK

Yahşihan’da atık yağlar toplanıyor

“Çevre dostu Yahşihan Belediyesi” sloganıyla doğanın dengesinin korunması ve daha yeşil bir gelecek için çalışma gerçekleştiren Yahşihan Belediyesi, atık yağların toplanması için ilçenin farklı noktalarına ‘Bitkisel atık yağ toplama kutusu’ yerleştirdi.

“Çevre dostu Yahşihan Belediyesi”, geri dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçenin farklı noktalarına bitkisel atık yağ toplama kutusu yerleştirdi. Yahşihan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Kubilay Kayır ve ekipleri tarafından yapılan çalışmayla evsel atık yağlar toplanarak hem atık yağın çevreye verebileceği olası zararların önüne geçilecek, hem de ülke ekonomisine büyük ölçüde katkı sağlanacak.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, “Ticari alanların atık yağlarının yanı sıra, çevre ve doğa için büyük bir tehdit oluşturan evsel atık yağların da ayrıştırılarak geri dönüşüme kazandırılması konusunda çalışmalarımızı hızlandırdık. Bitkisel atık yağ toplama kutuları site önlerine bırakılmaya başlandı. Lisanslı firma tarafından haftalık kontrolleri yapılacaktır. Herkesten ricamız geri dönüşüm için atık yağlarınızı düzgün bir şekilde kutulara koyarak doğamız için yaptığımız bu uygulamaya destek ve yardımcı olmaları. Şimdiden herkese teşekkür ederim” dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü