Yahşihan´da Türkyılmaz coşkusu meydana taştı

Yahşihan´da Türkyılmaz coşkusu meydana taştı

YAHŞİHAN MEYDANI BİNLERCE TÜRKYILMAZ TARAFTARINI ALMADI

YAHŞİHAN MEYDANI BİNLERCE TÜRKYILMAZ TARAFTARINI ALMADI

Yahşihan´da Türkyılmaz coşkusu meydana taştı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz´ın seçim bürosunda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısı, izdihamdan dolayı meydana taştı.

ÜÇ BİNE YAKIN KATILIMCI

Her Pazar seçim bürosunun bulunduğu sokakta yapılan çay toplantısına bine yakın Yahşihanlı katılırken, İl Genel ve Belediye Meclis Adaylarının tanıtımı için bu Pazar hazırlanan programa 3 bine yakın Türkyılmazsever katılınca seçim bürosu önündeki sokak yetmedi. Sokağa hazırlatılan sahneye çıkmaya hazırlanan Türkyılmaz, coşkulu kalabalığın sokakta izdihama yol açması sebebiyle konuşmasını ve tanıtım programını Yahşihan Meydanında yaptı.

?MİLLETİN EVİNİN ALTINDA ARAZİ BIRAKMADILAR?

Coşkulu kalabalığın çağrısı üzerine bir ara seçim bürosunun balkonuna çıkan Türkyılmaz, buradan da meydana çıkarak, konuşmasını seçim aracının üstünde yaptı. Kendisine sevgi seli oluşturan Yahşihan seçmenlerine teşekkür eden Türkyılmaz, konuşmasının genelinde kendi listesindeki adaylarla Sungur´un listesindeki adayları karşılaştırarak, ?Benim yol arkadaşlarımın hepsi de tertemiz. Hiçbirisi hakkında kimsenin söyleyecek bir tek kelimesi olamaz, ancak diğer tarafın listesinde öyle isimler var ki, milletin evinin altında arazi bırakmadılar? diye konuştu.

?EMANETİNİZİ GERİ ALIN Kİ BİZİM DE SİZLERE HİZMET EDEBİLME FIRSATIMIZ DOĞSUN?

Kul hakkının önemine de değinen MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz, ?Bir oyun vebali vardır. Verdiğiniz oyun peşine düşün. Yarın seçildiğimde bana verdiğiniz oyun da hesabını sorun benden. Ama önce 31 Mart´ta mevcut başkana verdiğiniz oyun hesabını sorup, emanetinizi geri alın ki bizim de sizlere hizmet edebilme fırsatımız doğsun? diye konuştu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı