Yahşihan´da, sokak hayvanlarının imdadına Türkyılmaz yetişti

Yahşihan´da, sokak hayvanlarının imdadına Türkyılmaz yetişti

TÜRKYILMAZ, HER YERDE...

Yahşihan´da, sokak hayvanlarının imdadına Türkyılmaz yetişti

Milliyetçi Hareket Partisi Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz, iki gündür devam eden yoğun kar yağışı sebebiyle sokaklarda aç kalan sokak köpeklerini beslemek için gecenin bir yarısı sokağa çıktı.

SOKAK KÖPEKLERİNİ KENDİ ELLERİYLE BESLEDİ

Cumartesi akşamından itibaren yağmaya başlayan ve Pazar günü, gün boyu yoğun bir şekilde devam eden kar yağışı sonrası, Pazar gecesi 23.00 sıralarında sokağa çıkan MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz, sokak köpeklerini kendi elleriyle besledi.

?HAYVANLARA DAHA MERHAMETLİ OLMAK ZORUNDAYIZ?

Kar yağdığında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının açlıktan ölmelerine ya da çevredeki insanlara zarar vermelerine göz yumulamayacağını kaydeden Türkyılmaz, ?Bizim için Allah´ın yarattığı her canlı kutsaldır. Özellikle, bizlerle doğrudan iletişim kurma ya da dertlerini bize anlatabilme şansları olmayan hayvanlara daha merhametli olmak zorundayız? dedi.

?VETERİNERLERİN GÖZETİMİNDE KORUNACAK VE BAKIMLARI SAĞLANACAK?

Belediye Başkanı seçilmeleri halinde ilk fırsatta yapacakları projelerin başında Hayvan Oteli ve Sokak Kulübeleri geldiğini belirten Türkyılmaz, ?Biz barınak yapmayı düşünmüyoruz; onun yerine Hayvan Oteli yapacağız. Sokaklardan toplanan başıboş hayvanların bakımını yapıp yiyeceğini içeceğini sağladıktan sonra yeniden sokağa bırakmayacağız. Hayvan Otelinde, sokak hayvanlarının tamamı veterinerlerin gözetiminde korunacak ve bakımları sağlanacaktır.?

?SOKAKTA SAĞLIKSIZ ŞARTLARDA BAŞIBOŞ HAYVAN KALMAYACAK?

?Ayrıca geçici süreyle ya da daimi olarak buradan evcil hayvan almak isteyen vatandaşlarımıza da ücretsiz olarak bu hizmeti sağlayacağız. Özellikle üniversite öğrencilerinden ricamız, kışın heveslenerek aldıkları evcil hayvanlarını giderlerken sokağa bırakmamaları, bunun yerine belediyemize teslim etmeleri olacaktır. Bu sayede sokakta sağlıksız şartlarda başıboş hayvan kalmayacak, güvenli ellerde hayatlarını sürdüreceklerdir. Sokak Kulübeleri ise, şu anda bizim beslediğimiz gibi karda kışta aç kalan, barınaksız kalan hayvanların geçici süreyle, kalabilecekleri kulübeler olacaktır. Bu kulübeler de veterinerlerimizin gözetiminde olacak ve yiyecek içecekleri belediyemiz tarafından sağlanacaktır? şeklinde konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü