Yahşihan'a 73 Milyon TL yatırım

Yahşihan

YAHŞİHAN'DA BAŞTAN AŞAĞI HER YER YENİLENİYOR

YAHŞİHAN'DA BAŞTAN AŞAĞI HER YER YENİLENİYOR

Yahşihan'a 73 Milyon TL yatırım

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, göreve geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalarını basın mensuplarıyla paylaştı. Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu ve Yahşihan İlçe Merkez Başkanı Yılmaz Aydın ile birlikte basın toplantısına katılan Türkyılmaz, Yahşihan Belediyesinin dört aylık mali planlamasını değerlendirerek birim müdürleriyle bilgilendirme yaptı.

Göreve geldiği günden itibaren 7’den 70’e bütün kesimin sevgisini kazanan ve adaylık döneminde verdiği sözleri bir bir yerine getirmek için ekibiyle beraber mücadele veren Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Yahşihan’ı şantiye alanına dönüştürüyor. Başkan Türkyılmaz, İller Bankasından yüzde 50 hibe destekle ilçeye toplamda altyapı için 73 Milyon TL harcayacak. Yapılan tüm işlerde net olduğunu belirten Yahşihan Belediye Başkanı Türkyılmaz Yahşihan’a en iyi hizmet için ellerinden gelenin fazlasının yapılacağı müjdesini verdi.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Başkan Yardımcıları Ahmet Cemil Şerbetçioğlu ve Hakan Şansal amirliğinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Basın Yayın Birimi, Hukuk İşleri Birimi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, Çevre ve Koruma Müdürlüğü birim ekipleriyle yapılan hizmetleri soru cevap şeklinde değerlendirdi. Ayrıca Türk Telekom, TEDAŞ ve KIRGAZ yetkililerin de katıldığı programda yapılacak işler için bilgiler verildi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız