YAHŞİHAN SON DAKİKADA YIKILDI

YAHŞİHAN SON DAKİKADA YIKILDI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7.Grupta mücadele eden temsilcimiz Yahşihanspor, deplasman oynadığı Bartınspor?a karşı 2-1 yenildi. Seyircisiz maçta 1-1?lik eşitliği de sağlayan Yahşihanspor, son dakika yediği golle maçtan 2-1?lik mağlubiyetle ayrıldı.

1-1 YAPTIK AMA

Ligin ikinci yarısına 0-0`lık Fatihspor beraberliğiyle başlayan temsilcimiz Yahşihanspor, bu hafta da mağlubiyetle dönerek, hanesine puan yazdıramadı. Devre arasında yaptığı takviyelerle iddiasını sürdürmek isteyen Yahşihan, karşısında maça hızlı başlayan Bartınspor, henüz 2. dakikada Salih`in kafa golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra toparlanan Yahşihan 35.dakikada Servet`in kornerden direk kaleye giden golüyle 1-1`lik eşitliği sağladı. Maçın son dakikalarında maçın berabere biteceği beklenirken, Bartınspor Mert`in golüyle üstünlüğü sağladı. Bu golden sonra saha bir anda karıştı. Yahşihanlı futbolcular ve yöneticiler hakeme saldırdı. Yahşihan takımında 2 futbolcu ve 1 yönetici kırmızı kartla oyundan atıldı. Maçın bitiş düdüğüyle hakemler polis korumasında soyunma odasına kaçmak zorunda kaldı.

 

CEZA BEKLENİYOR

Bu sonuçla Bartınspor şampiyonluk yolunda rakiplerinin da puan kaybettiği haftada büyük bir avantaj sağlayarak 3.sıraya yükselirken, temsilcimiz Yahşihanspor?a da büyük ceza gelmesi bekleniyor. Grupta oynanan diğer maçlarda; Zonguldakspor evinde Eskişehir Demirspor`a 2-1 mağlup olurken, Kilimlispor deplasmanda grup lideri Sincanspor`u mağlup ederek büyük bir sürprize imza attı. Diğer taraftan Ormanspor, Akyurt Belediyesini deplasmanda 1-0 yenerken, Kırşehir Fatihspor - Pursaklar maçı sahanın karla kapalı olması nedeniyle ileriki bir tarihe ertelendi.

 

13.HAFTA TOPLU SONUÇLAR

Akyurt Belediyespor 0-1 Çelik-İş Ormanspor

Bartınspor 2-1 Yahşihanspor

Geredespor 0-2 Ankara Adliyespor

Sincan Belediyespor 0-1 Kilimli Belediyespor

Zonguldakspor 1-2 Eskişehir Demirspor

Kırşehir Fatihspor v Pursaklar Belediyespor (ertelendi)

 

14.HAFTA (06.02.2011)

Ankara Adliyespor v Çelik-İş Ormanspor

Eskişehir Demirspor v Sincan Belediyespor

Geredespor v Zonguldakspor

Kilimli Belediyespor v Kırşehir Fatihspor

Pursaklar Belediyespor v Bartınspor

Yahşihanspor v Akyurt Belediyespor



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ