YAHŞİHAN İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI AHMET ERGİN OLDU

YAHŞİHAN İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI AHMET ERGİN OLDU

İYİ Parti Yahşihan İlçe Başkanlığı’nda görev değişikliği yaşandı. Mevcut Başkan Faruk Özen, görevini Ahmet Ergin’e devretti. İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, Ergin’e rozetini takarak, yönetimini oluşturma belgesini takdim etti.

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı’nda, Yahşihan’da oluşan başkanlık görev değişikliği nedeniyle devir teslim töreni gerçekleştirildi. Törende İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, merkez ilçe başkanı Av. Yavuz Kuzucu, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Özen, parti yönetimi ile çok sayıda parti üyesi katıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği törende konuşma yapan Altınışık, Özen’e yapmış olduğu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Başkanımız Faruk Özen’in istifa ettiği yönünde söylenti çıktı. Bu istifa değil sadece bir görev değişimidir” dedi.

Altınışık, “Yahşihan bizim en büyük ilçemiz. Yahşihan’ın diğer ilçelerden farkı şu üniversitenin, hastanelerin olduğu bir şehir. Buraya yabancı birçok insanlar geliyor. Yahşihan’a gelenler partimizin logosunu görünce oraya uğramak istiyorlar.  Faruk başkanımızın çok emeği oldu. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle görevi bırakmak zorunda kaldı. Yahşihan’da büyük fedakarlıklarla mücadele etti.  Bu görev değişikliğinde asla kırgınlık olmadı. Bugün bu görevi iş insanı Ahmet Ergin kardeşimize teslim ediyoruz. Asla bir dargınlığımız, küskünlüğümüz yok. Faruk başkanımızın partimize olan desteği her zaman sürecektir” şeklinde konuştu.

Kendisine bu görevi layık gören herkese teşekkür eden Ahmet Ergin, Kırıkkale’de jeneratör alanında iş yaptığını söyledi. Uzun yıllar İstanbul’da olduğunu ve doğup büyüdüğü topraklara hizmet etmenin vaktinin geldiğini söyleyen Ergin, “Yenişehir’e bir şube açtık. Kendi fikirlerimizle, kendi tecrübelerimizle ilerliyoruz. Başka bir siyasi partideydim oradaki görevimden istifa ederek İYİ Parti’nin yanında yer aldım. Çıkmış olduğumuz bu yolda inşallah İYİ Parti’nin Yahşihan bölgesinde kendini en iyi şekilde hissettirmesi amacıyla çalışma sergileyeceğiz” dedi. Daha sonra Altınışık, Ergin’e parti rozetini takarak, yönetimini oluşturması için yetki belgesini takdim etti. Ardından Özen ve Ergin fotoğraf çektirerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ